001 - Escaperoom aglemeen

Spetterende disco voor mensen met een beperking


Geplaatst op: 10 april 2015

Op 24 april 2015 organiseert het Jongeren Rode Kruis opnieuw een disco speciaal voor mensen met een beperking. De disco is van 19:30 uur tot 22:30 uur in Feesterij de Bok (Dreef 5, te Aalsmeer). Het thema van dit super leuke feest is ‘Animal Party’. Gasten - vanaf 16 jaar - en hun begeleiders zijn welkom, aanmelden voor deze gezellige avond kan tot 17 april via discorodekruis@live.nl.

Het Jongeren Rode Kruis organiseert nu voor de zevende keer een disco voor mensen met een verstandelijke beperking, vanaf 16 jaar. Alle gasten en hun begeleiders zijn altijd super enthousiast over deze gezellige avond met muziek en dans. Het thema is ‘Animal Party’. Het zou leuk zijn als de gasten en eventuele begeleiding in een bijpassende outfit verschijnen, maar dit is natuurlijk niet verplicht. De gehele avond zal de DJ van feesterij de Bok voor diverse muziek zorgen en ook zijn er optredens van de bekende Uithoornse zanger Harm en ook van zanger Thomas.

De disco is op 24 april 2015 van 19.30 tot 22.30, bij Feesterij de Bok. De discotheek (Dreef 5, te Aalsmeer) is gemakkelijk bereikbaar per OV en auto - parkeren kan op het terrein van zwembad de Waterlelie. Ook is het mogelijk de gasten voor de deur af te zetten). De disco is rolstoelvriendelijk. De entreeprijs voor de gasten is slechts 2,50 euro, begeleiders mogen gratis naar binnen. Iedereen krijgt een lekker welkomstdrankje en de garderobe is gratis. De overige drankjes zijn voor 2 euro te bestellen aan de bar, er zal geen alcohol worden geschonken.

Aanmelden kan via discorodekruis@live.nl – tot 17 april aanstaande – en ook bij problemen qua vervoer kan naar dit adres gemaild worden.

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten om mensen te helpen, bijvoorbeeld in het kader van de Maatschappelijke Stage. Wil jij het Jongeren Rode Kruis helpen bij activiteiten voor ouderen of mensen met een beperking of wil je meer informatie over wat wij doen? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, of kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op twitter.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spetterende disco voor mensen met een beperking

Op 24 april 2015 organiseert het Jongeren Rode Kruis opnieuw een disco speciaal voor mensen met een beperking. De disco is van 19:30 uur tot 22:30 uur in Feesterij de Bok (Dreef 5, te Aalsmeer). Het thema van dit super leuke feest is ‘Animal Party’. Gasten - vanaf 16 jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: