001 -Family
Stichting Paraplu presenteert nieuw programma

Stichting Paraplu presenteert nieuw programma


Geplaatst op: 13 april 2015

Afgelopen week heeft de Stichting 'Paraplu' haar geheel vernieuwde en aangepaste activiteiten-programma gepresenteerd voor het komende seizoen 2015-2016 dat begin september a.s. begint.
Het nieuwe programma is gepresenteerd middels een nieuw Activiteitenprogrammaboekje en via haar modern aangepaste website.

Programma 2015-2016
De Stichting ‘Paraplu’ De Ronde Venen stelt zich ten doel om ieder in de gelegenheid te stellen, de nodige kennis en/of sociaal-, maatschappelijke vaardigheden aan te leren om te kunnen (blijven) deelnemen aan de maatschappij, en/of om invulling te geven aan een zinvolle vrijetijdsbesteding. De stichting doet dit door middel van een breed aanbod van activiteiten op recreatief, educatief en cultureel gebied tegen lage inschrijfkosten, zodat ook juist de minder draagkrachtigen kunnen deelnemen.
Het programmaboekje bevat alle activiteiten voor het komende seizoen verdeeld in acht groepen. Activiteiten, die zowel op de dag als op de avond worden gehouden in het gebouw van de Stichting ‘Paraplu’ in Wilnis. In tijdsduur variëren zij van een tot meerdere dagdelen gedurende het seizoen, dat loopt van september tot en met april. Daarnaast organiseert de Stichting ook een paar culturele uitstapjes in de vorm van dagtochten.
De activiteiten vinden in een ontspannen en gezellige sfeer plaats zodat ieder zich thuis voelt en worden geleid door een spelleider of docent. Gastvrouwen en gastheren bieden ondersteuning tijdens de activiteiten en dragen ertoe bij dat alles wat nodig is rond en tijdens de activiteiten op een plezierige wijze verloopt.
Ook voor het nieuwe seizoen heeft de stichting weer een breed aanbod samengesteld met: Creatieve cursussen, Digitale cursussen, Moderne talen, Spirituele cursussen, Workshops, Ontspanningsactiviteiten en Dagtochten.

Inschrijven
Via de website www.stichtingparaplu.nl kan men zich informeren en rechtstreeks inschrijven voor een activiteit. Dat kan ook door middel van een inschrijfformulier dat men in het programmaboekje vindt, dat kan telefonisch worden besteld (0297 283908), via email info@stichtingparaplu.nl of worden afgehaald op elke donderdagmiddag PieterJoostenlaan 28 te Wilnis.
Tijdens de jaarlijkse open-inschrijf-dag op zaterdag 29 augustus 2014, kan men zich eveneens laten informeren over alle cursussen en activiteiten en zich tevens inschrijven.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Paraplu presenteert nieuw programma

Afgelopen week heeft de Stichting 'Paraplu' haar geheel vernieuwde en aangepaste activiteiten-programma gepresenteerd voor het komende seizoen 2015-2016 dat begin september a.s. begint.Het nieuwe programma is gepresenteerd middels een nieuw Activiteitenprogrammaboekje en via haar modern aangepaste website.Programma 2015-2016De Stichting ‘Paraplu’ De Ronde Venen stelt zich ten doel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: