001 -Family
Vios organiseert boekenbeurs

Vios organiseert boekenbeurs


Geplaatst op: 13 april 2015

Voor verenigingen is het steeds meer een toer om het hoofd financieel boven water te houden. Met teruglopende subsidies, minder donateurs en stoppende sponsoren moet je als vereniging flink aan de bak om het huishoudboekje op orde te houden.

Met alleen musiceren en twirlen ben je er tegenwoordig niet. Acties voeren steeds meer de “boventoon”. Vandaar dat VIOS voor het eerst in haar bestaan een heuse beurs organiseert. En wel een boeken-, dvd-, cd- en spellenbeurs. Daarvoor is de muziekvereniging op zoek naar gratis boeken, dvd’s, cd’s en spelletjes, die op zolder stoffig liggen te worden en eigenlijk best een tweede leven zouden kunnen beginnen. VIOS haalt ze graag bij u op. Mail naar angelabiekens@hotmail.nl en maak VIOS blij.

De beurs wordt gehouden op vrijdag 19 juni van 18:00 - 21:00 uur en op zaterdag 20 juni van 10:00 - 16:00 uur in clubgebouw De Notenkraker, Windmolen 77 in Mijdrecht. De opbrengst komt volledig ten goede aan de vereniging voor ondermeer de vervanging van instrumenten, uniformen en aanschaf van twirlkleding.

En misschien maakt u de vereniging dubbel blij, door in juni op de beurs uw boodschappentas met andere boeken-, dvd, cd- en spelletjes te vullen.

En natuurlijk kun je ook lid worden of “boek je” VIOS voor een optreden. Kijk voor informatie op www.vios-mijdrecht.nl en www.dweilorkest-dorst.nl of stuur een mailtje naar info@vios-mijdrecht.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vios organiseert boekenbeurs

Voor verenigingen is het steeds meer een toer om het hoofd financieel boven water te houden. Met teruglopende subsidies, minder donateurs en stoppende sponsoren moet je als vereniging flink aan de bak om het huishoudboekje op orde te houden. Met alleen musiceren en twirlen ben je er tegenwoordig niet. Acties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: