001 - Escaperoom aglemeen
Nationale Sportweek bij KDO DAG

Nationale Sportweek bij KDO DAG


Geplaatst op: 13 april 2015

Tijdens de Nationale Sportweek van 20 tot 25 april 2015 geeft KDO DAG iedereen de gelegenheid om vrijblijvend mee te komen doen met een van onze lessen volgens het lesrooster.
KDO Dance Aerobics Gymnastiek (DAG) is een onderdeel van sportvereniging KDO en de meeste lessen worden gegeven in het sportcomplex aan de Vuurlijn in De Kwakel.

KDO DAG heeft voor ieder niveau een uitgebreid aanbod aan lessen voorpeuters vanaf 2,5 jaar tot en met senioren van boven de 80 jaar. (zie lesrooster op www.kdo.nl) De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructrices en de toegang is zeer laagdrempelig. Goede verantwoorde lessen en plezier in het sporten staan voorop.
Voor de jeugd worden er naast de gewone lessen, speciale activiteiten georganiseerd zoals deelname WA Verlaantoernooi met diplomagym en demonstratie Dance groepen. De gymnastiek groepen doen zowel op turnselectie en recreatief-niveau mee aan de regio wedstrijden met bevriende sportverenigingen uit de buurt. De Dance groepen doen mee aan diverse demonstraties zoals bij het Midzomernacht festijn van muziekvereniging TAVENU.

Bij de volwassenen wordt de nadruk gelegd op lekker sporten, fit en strak worden en blijven. Ieder op een eigen niveau, zonder verdere verplichtingen.
De contributie is altijd laag en tot het einde van het seizoen hebben we speciale aanbiedingen.
Volwassenen kunnen vanaf 1 mei tot eind juni hiervan profiteren om voor € 30,00 1 keer per week te komen sporten. Jeugdleden kunnen voor € 10,00 de lessen volgen tot ½ juni 2015.
Heb je zin om tijdens de Nationale Sportweek kennis te komen maken met KDO DAG of wil je nadere informatie, mail dan naar Aerobics@kdo.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nationale Sportweek bij KDO DAG

Tijdens de Nationale Sportweek van 20 tot 25 april 2015 geeft KDO DAG iedereen de gelegenheid om vrijblijvend mee te komen doen met een van onze lessen volgens het lesrooster.KDO Dance Aerobics Gymnastiek (DAG) is een onderdeel van sportvereniging KDO en de meeste lessen worden gegeven in het sportcomplex aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: