001 -Family
Burgemeester opent derde Nationale Zwem4daagse in het Veenweidebad

Burgemeester opent derde Nationale Zwem4daagse in het Veenweidebad


Geplaatst op: 13 april 2015

Na de spetterende successen van de afgelopen twee jaren kan een vervolg niet uitblijven. Daarom heeft de organisatie, een samenwerking tussen Zwem- en polovereniging De Amstel en het Veenweidebad/Optisport, inmiddels alweer maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni gepland.
Het is gelukt om de data niet met de wandel4daagsen in de regio samen te laten vallen. Hierdoor kan iedereen zowel aan de wandel- als de zwem4daagse deelnemen.

Op maandag 1 juni 2015 zal dit grootse evenement weer beginnen in het Veenweidebad, waarbij onze eigen burgervader de heer Divendal de opening zal verrichten. Op vrijdag 5 juni zal het weer met een geweldige zwemdisco eindigen . In het startjaar 2013 namen 230 zwemmers deel, vorig jaar was dat al een overweldigend aantal van 364 deelnemers en natuurlijk gaan we er dit jaar voor om dit aantal weer te overtreffen.

Wederom zullen er, naast het op vier dagen zwemmen van je eigen afstand met als beloning de officiële zwem4daagse medaille, ook weer heel veel nevenactiviteiten plaatsvinden in het recreatieve en doelgroepen- bad en in het clubhuis van De Amstel (met zicht op het grote bad). Als ook het weer het dit jaar weer eens toelaat zullen er ook op het buitenterrein allerlei activiteiten zijn.

Het zwemmen zelf blijft natuurlijk hoofddoel
Elke deelnemer kan er voor kiezen om per avond 250, 500 of 1000 meter te zwemmen en daarmee na 4 dagen een totaal behalen van 1, 2 of 4 kilometer. Door elke dag je baantjes netjes te zwemmen kun je aan de eisen voor de medaille voldoen. Dus noteer de data in je agenda en schrijf je nu al in op de website, dan weet je zeker dat je weer een fantastische week in het Veenweidebad gaat beleven.
Ook dit jaar nodigen wij de leerlingen van scholen uit in grote getalen mee te doen. De school met het grootste aantal deelnemers ten opzichte van het totale aantal leerlingen van de school wordt de winnaar van de door Bocxe Biljarts beschikbaar gestelde wisselbeker en verdient een vrijzwemfeest voor de hele school.

Ook zijn we dit jaar weer zeer verheugd met de sponsoring door een groot aantal Ronde Veense bedrijven, die middels hun steun dit megafestijn mogelijk maken. (Rabo Dichtbijfonds, Boni Supermarkt, Van der Zwaard optiek, Firma Ruizendaal, Technisch Handelsbureau Pappot, Drukkerij Hazet, Krijtenberg sound and vision, ABflexkracht, Dirkedaen, Kerngezond, Ascol verzekeringen, Decibel hoortoestellen, RBC bouw, Hoefs Accountants, Feka, De groentehal en De Vries Schilderwerken).

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een ritje op een heus paard te maken. Manege Lucky Stables zal de kinderen deze gelegenheid geven. Ook Accordeonvereniging Con Amore uit Vinkeveen zal muziek ten gehore brengen en de deelnemers de gelegenheid geven om ook eens een accordeon te bespelen.
Andere activiteiten die zullen plaatsvinden op de verschillende dagen zijn:
● Cupcakes versieren ● ‘lotuswonden’ maken ● schaken ● kleurwedstrijd ● grabbelton ● limo- en snoepkraam ● schminken ● clowns ● pannenkoeken, poffertjes en hotdogs eten ● duik-introductie ● clinics waterpolo en wedstrijdzwemmen ● stoepkrijten ● buikwaterglijbaan ● supergroot springkussen (24 meter) ● verschillende waterspelletjes ● loterij ● steltlopen ● springstokken ● skippyballen ● 1-wielerfietsen ● voetbalparkoers.

Als afsluiting op vrijdagavond een zwemdisco met een echte disco swim night en natuurlijk de uitreiking van de medailles en oorkondes.

Mis het niet, schrijf je nu alvast in op www.deamstel.zwem4daagse.nl
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester opent derde Nationale Zwem4daagse in het Veenweidebad

Na de spetterende successen van de afgelopen twee jaren kan een vervolg niet uitblijven. Daarom heeft de organisatie, een samenwerking tussen Zwem- en polovereniging De Amstel en het Veenweidebad/Optisport, inmiddels alweer maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni gepland.Het is gelukt om de data niet met de wandel4daagsen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: