001 -Family

Projectkoor Passepartout zingt Natuurlijk in Mijdrecht


Geplaatst op: 13 april 2015

Onder bezielende leiding van de Zevenhovense Manja Korper brengt het projectkoor voor vrouwen Passepartout haar optreden “Natuurlijk” maar liefst twee maal in de regio. Vrijdag 24 april zullen de dames om 20:00 uur klaarstaan in de Veenhartkerk, Grutto 2A, te Mijdrecht, om vervolgens op zondag 26 april de voorstelling om 16:00 uur in de Remonstrantse Kerk, Dorpsstraat 131, van Nieuwkoop te herhalen. Beide keren zal de toegang gratis zijn.

Passepartout brengt dit jaar een fris lenteprogramma met daarin bekende en minder bekende liedjes over de natuur zowel als over de liefde, zoals dat bij de lente past. In een gevarieerd programma dat de lentekriebels doet loskomen zullen musicalsongs zoals o.a. ‘Morning Has Broken’ en ‘Close To You’ naast een aantal Scandinavische nummers en zes Estlandse haiku’s te horen zijn. Declamatie van en achtergrondinformatie over deze korte gedichtjes zal worden verzorgd door Jet Holleman. Het koor zal worden begeleid door pianiste Anita Vos. Plaatsen voor de show hoeven niet gereserveerd te worden, maar zorg dat u minstens een half uur voor aanvang op locatie aanwezig bent, want het aantal zitplaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met manjakorper@hetnet.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Projectkoor Passepartout zingt Natuurlijk in Mijdrecht

Onder bezielende leiding van de Zevenhovense Manja Korper brengt het projectkoor voor vrouwen Passepartout haar optreden “Natuurlijk” maar liefst twee maal in de regio. Vrijdag 24 april zullen de dames om 20:00 uur klaarstaan in de Veenhartkerk, Grutto 2A, te Mijdrecht, om vervolgens op zondag 26 april de voorstelling om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: