Spannende wedstrijd Legmeervogels handbal C2

Geplaatst op: 13 april 2015

De meiden van het 2e C-team van Legmeervogels speelden afgelopen zaterdag een spannende wedstrijd tegen het eerste team van Westsite.

Het team van Westsite zat in de vorige competitieronde nog in dezelfde poule als de C1 van Legmeervogels. Het was dus een geduchte tegenstander.
Het was de eerste thuiswedstrijd op het veld aan de Randhoornweg. Het asfalt was gelukkig droog, de condities waren prima.
Dat vond ook de tegenstander, die er al snel een aantal in het doel kreeg. Gelukkig scoorde Lydia ook al snel 2 keer vanaf hoekpositie. Dankzij haar linkshandigheid wist ze prachtig de keeper te verrassen.
Tess kwam met een prachtig sprongschot over de verdediger heen, helaas was de keeper net te snel. En zo waren er meer mooie acties die niet resulteerden in een treffer.

Sanne wist als keeper menig bal te redden. Bij handbal wordt echter nu eenmaal vaak gescoord, dus ook nu werd ze af en toe gepasseerd. Ellis wist door stevig verdedigwerk de aanvaller goed te ontregelen
Voor Gita was het de eerste wedstrijd die ze meespeelde. Na in het begin nog even te zoeken naar de goede positie, wist ze zich goed staande te houden en het de tegenstander goed moeilijk te maken.
Aan het einde van de eerste helft stond Legmeervogels C2 nog altijd achter. Even was het zoeken naar de goede strategie. Toen werd het gelukkig rust.
Omdat het team wat uitval kent, speelden ook Quinty, Eline en Kirsten van de C1 even mee. Zij zorgen voor een aantal doelpunten.
In de tweede helft werd de tegenstander soms wat hard. Legmeervogels liet zich echter niet van de wijs brengen. Janna wist nog 2 prachtige doelpunten te maken. Helaas lukte het niet om met winst af te sluiten, maar 9-17 is tegen een team dat eigenlijk een groep hoger speelde toch een keurig resultaat.

Voor meiden vanaf 12 jaar die het ook leuk vinden eens mee te spelen met handbal en te ervaren hoe dat is, organiseert Legmeervogels en aantal open trainingen. Voor deze trainingen zijn alle meiden van 12 tot 15 jaar uitgenodigd om te komen kijken en mee te trainen. De trainingen vinden onder andere plaats op woensdag 15 en 22 april, van 17.00 uur tot 18.00 uur op Sportpark Randhoorn (Legmeervogels). Na een paar trainingen, kan je al prima met een wedstrijd mee doen!
Meer informatie is verkrijgbaar via 0297-532751 (Narda) of 06-54236291 (Luuk, ook tijdens de training) of mail naar legmeervogels@handbal.nl

De meiden van het 2e C-team van Legmeervogels speelden afgelopen zaterdag een spannende wedstrijd tegen het eerste team van Westsite. Het team van Westsite zat in de vorige competitieronde nog in dezelfde poule als de C1 van Legmeervogels. Het was dus een geduchte tegenstander.Het was de eerste thuiswedstrijd op het … Lees meer »