Piet Boom erelid van Het Oosterbad in Aalsmeer


Geplaatst op: 13 april 2015

Tijdens de algemene ledenvergadering die afgelopen donderdag 9 april plaatsvond in The Beach, werd Piet Boom benoemd tot erelid van zwemvereniging Het Oosterbad en werd hem ten allen tijde gratis toegang toegezegd. De opkomst was goed te noemen en nadat de notulen van de vergadering van 2014 waren goedgekeurd was het tijd voor het onderwerp bestuursverkiezing.

Vier bestuursleden traden af en stelden zich niet herkiesbaar, te weten Piet Boom, Aline van der Kolk, Nancy van der Schilden en Bernhard van Stam. Zij werden bedankt voor hun inzet voor de vereniging.
Piet Boom werd nog eens extra toegesproken en daaruit bleek dat hij heel erg veel voor Het Oosterbad heeft betekend als voorzitter in de afgelopen 20 jaar.
Ook werd een nieuw bestuurslid aangenomen en meteen door het nieuwe bestuur benoemd als voorzitter; Het Oosterbad heette Goos Bartels welkom als nieuwe voorzitter.

Het nieuwe seizoen 2015 staat weer voor de deur en de plannen werden toegelicht door Loekie Brommer die ook dit jaar de algehele leiding op zich neemt. Zij zal met haar team zorgen voor een goed seizoen vol leuke activiteiten.
De deuren openen dit jaar op 16 mei 2015, maar voor die datum is de onlangs in het leven geroepen werkgroep al druk bezig geweest het zwembad schoon te maken en heeft het eerste badje een nieuwe, vaste bodem gekregen.
Vanaf 16 mei kunnen ook kinderen worden opgegeven voor de lessen voor het zwem-ABC. De lessen starten op 1 juni. De abonnementen zijn tot 31 mei in de voorverkoop en dat scheelt toch weer € 5,00. Al het nieuws en activiteiten zal weer te lezen zijn op de website van het zwembad: www.hetoosterbad.nl

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Piet Boom erelid van Het Oosterbad in Aalsmeer

Tijdens de algemene ledenvergadering die afgelopen donderdag 9 april plaatsvond in The Beach, werd Piet Boom benoemd tot erelid van zwemvereniging Het Oosterbad en werd hem ten allen tijde gratis toegang toegezegd. De opkomst was goed te noemen en nadat de notulen van de vergadering van 2014 waren goedgekeurd was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: