001 - Escaperoom aglemeen
Open dag 22 april Knutselclub kinderen helpen kinderen

Open dag 22 april Knutselclub kinderen helpen kinderen


Geplaatst op: 13 april 2015

Als afsluiting van ons knutselseizoen organiseren wij op 22 april een open dag op onze knutselclub aan de Schepenenstraat 9 te Mijdrecht. (ingang achterkant flat)
Tussen 10.00 en 16.00 bent u allen van harte welkom onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers laten wij u zien wat wij als knutselclub voor u en uw kinderen kunnen betekenen.
Hier kunnen uw kinderen kennismaken met allerlei technieken zoals papiermache, haken, breien, origami, macrame, schilderen,figuurzagen en nog vele andere leuke manieren om mooie knutselwerkjes te fabriceren. Een fantastische manier ook om hun fijne motoriek te stimuleren!!
Ook voor volwassenen organiseren wij workshops.
Op deze 22 e april mogen de kinderen , komen knutselen , schminken en meedoen aan de loterij tussen 13.30 en 16.00 ,voor 1,- euro per activiteit. ( dit gaat natuurlijk naar ons goede doel; het Lilianefonds). Het sponsorblad van het kind dat wij hiermee sponsoren hangt in de clubruimte.
Ook kunt u samen een kijkje nemen in de prachtige fotoboeken die Paulien van der Veen, in de loop van de jaren samengesteld heeft van alle activiteiten en kinderen in ontwikkelingslanden die we met het Lilianefonds gesteund hebben.
Kom gezellig me zijn allen, zegt het voort :)

Het vrijwilligersteam kijkt naar u uit !


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag 22 april Knutselclub kinderen helpen kinderen

Als afsluiting van ons knutselseizoen organiseren wij op 22 april een open dag op onze knutselclub aan de Schepenenstraat 9 te Mijdrecht. (ingang achterkant flat)Tussen 10.00 en 16.00 bent u allen van harte welkom onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers laten wij u zien wat wij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: