001 - Week van de ontmoeting
Vrijwilligers inloophuis ’t Anker in het zonnetje gezet

Vrijwilligers inloophuis ’t Anker in het zonnetje gezet


Geplaatst op: 13 april 2015

Bij Inloophuis ’t Anker zijn ca. 36 vrijwilligers actief die mensen begeleiden die met kanker in aanraking zijn gekomen. Een keer per jaar worden deze vrijwilligers in het zonnetje gezet, dit jaar letterlijk vanwege het prachtige voorjaarsweer.

In de ochtend was er eerst een Inspiratie bijeenkomst onder leiding van Lenneke Post bij Dock 15 in de grote vergaderruimte. Een prachtige locatie die door De Rondeveense Uitdaging geregeld was. Dank aan de mensen van Dock 15 voor de gastvrijheid en de fantastische verzorging!

Daarna gingen we heerlijk naar buiten, de zon brak juist door toen we Oudewater inreden, daar hebben we onder leiding van een zeer kundige gids een stadswandeling gedaan. Aansluitend even bijkomen onder genot van een drankje en een cakeje op een terras in het centrum. De dag werd afgesloten bij Pannenkoekenhuis ’t Voordek in Vinkeveen.

Wilt u meer weten over Inloophuis ’t Anker en bent u patiënt, ex-patiënt of als familie, nabestaande of anderszins betrokkenen. Neem dan een kijkje op de website www.inloophuishetanker.nl Hier vindt u ook een overzicht van alle activiteiten.

De gasten kunnen geheel vrijblijvend en zonder afspraak binnenlopen en eventueel een beroep doen op de coördinator. De gast kan een praatje maken, worden rondgeleid en horen welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot deelname aan ontspannings- en creatieve activiteiten.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligers inloophuis ’t Anker in het zonnetje gezet

Bij Inloophuis ’t Anker zijn ca. 36 vrijwilligers actief die mensen begeleiden die met kanker in aanraking zijn gekomen. Een keer per jaar worden deze vrijwilligers in het zonnetje gezet, dit jaar letterlijk vanwege het prachtige voorjaarsweer. In de ochtend was er eerst een Inspiratie bijeenkomst onder leiding van Lenneke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: