001 -Family
Vrijdag 17 April - Atlantis jaarlijkse stroopwafelverkoop

Vrijdag 17 April - Atlantis jaarlijkse stroopwafelverkoop


Geplaatst op: 14 april 2015

Ook dit jaar zal de jeugd van Korfbalvereniging Atlantis de wijken van Mijdrecht en Wilnis ingaan om hun heerlijke roomboter stroopwafels bij u te koop aan te bieden. De avond die hiervoor gebruikt zal worden dit jaar is vrijdag 17 April aanstaande. De opbrengst van de verkopen zal dit jaar worden gebruikt voor verschillende doelen. Deze zijn; het aanschaffen van spel- en leermaterialen voor onze jeugd, het opknappen van het jeugdhonk in onze kantine, de aanschaf van artikelen voor onze feestcommissie, en voor nieuwe barkrukken in onze kantine.

De ieder jaar weer geprezen stroopwafels van Atlantis zijn ambachtelijk gebakken en kosten € 2,00 per pakje, of voor twee pakjes stroopwafels € 3,50. Mis de jeugd niet en zorg dat u vrijdag 17 April vanaf 18.30 uur thuis bent. U zult hier zeker geen spijt van krijgen!

Heeft u onze jeugd gemist dan kunt u eventueel ook via het sturen van een mail aan stroopwafels@kvatlantis.nl de stroopwafels t/m 17 April middernacht bij ons bestellen. U kunt in dat geval de bestelde stroopwafels dinsdag 21 April vanaf 19.00 uur afhalen op het Atlantis terrein aan de Hoofdweg te Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag 17 April - Atlantis jaarlijkse stroopwafelverkoop

Ook dit jaar zal de jeugd van Korfbalvereniging Atlantis de wijken van Mijdrecht en Wilnis ingaan om hun heerlijke roomboter stroopwafels bij u te koop aan te bieden. De avond die hiervoor gebruikt zal worden dit jaar is vrijdag 17 April aanstaande. De opbrengst van de verkopen zal dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: