001 -Family
Programma Vinkefest bekend, voorverkoop gestart!

Programma Vinkefest bekend, voorverkoop gestart!


Geplaatst op: 17 april 2015

Vinkefest, hét feest van Vinkeveen vind plaats op het kermisterrein op Demmerik van 21 mei t/m 2e pinksterdag 25 mei.

Afgelopen week is de website www.vinkefest.nl online gegaan alwaar het volledige programma op staat en de online verkoop is begonnen.

Zo is er op donderdagavond 21 mei “VINKEFEST CAFE”, waarbij bezoekers middels een aantrekkelijke entree-prijs inclusief consumptiemunten weer even kennis kunnen maken met Vinkefest. Het beloofd een zeer gezellige avond te worden met DJ Dave en Zanger Dave Miller.

Op vrijdag zal er bijtijds gestart worden met de 60+ MIDDAG georganiseerd door onze carnavalsvrienden "De Steupels”, waarna we meteen van start gaan met De Grootste “VRIJMIBO” van De Ronde Venen met optredens van Quincy Smolders, Johan Kettenburg en Michael Oomen. In de avond is “VEENSATION” met natuurlijk weer de beste DJ’s.

Op Zaterdag staat VINKENEST gepland waarbij fraaie bouwsels gemaakt worden op palen boven het water, en is er BINGO om fraaie prijzen in de tent. ’s Avonds is het feest met “ROCK THE PARTY”, waarbij weer een mooie keuze uit artiesten is gemaakt.

Voor zondag staat de RABOBANK PRUTMASTERS op het programma. De naam zegt het al, sportievelingen moeten een parcours afleggen door prut en sloot. In de middag is er prijsuitreiking en een optreden van Mark Fledderman. Zondagavond gaan we terug in de tijd met “SUNDAY NIGHT FEVER”. Disco met diverse optredens en verlichte dansvloer brengen je weer even terug naar vroeger.

Op maandag sluiten we Vinkefest weer af met de FAMILIEDAG ,waarbij er van alles te beleven is voor jong en oud. Natuurlijk mag Vinkevoicekids niet ontbreken! Deze dag is mede mogelijk gemaakt door JUMBO Vinkeveen. Gedurende Vinkefest zal overdag’s het een en ander voor de jeugd te beleven zijn middels items welke “Hoeve Landzicht” op het feestterrein heeft geplaatst.

Het beloofd weer een mooi spektakel te worden, deze 3e editie van Vinkefest dus noteer ‘m vast in je agenda: Vinkefest van 21 t/m 25 mei 2015!

Pssssst…. Wordt “Vriend van Vinkefest “ en ontvang voor iedere avond vrij entree en ook nog 10 consumptiemunten voor maar € 50,-! Meer info over het programma, kaarten bestellen of inschrijven voor activiteiten vind je op www.vinkefest.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Programma Vinkefest bekend, voorverkoop gestart!

Vinkefest, hét feest van Vinkeveen vind plaats op het kermisterrein op Demmerik van 21 mei t/m 2e pinksterdag 25 mei.Afgelopen week is de website www.vinkefest.nl online gegaan alwaar het volledige programma op staat en de online verkoop is begonnen.Zo is er op donderdagavond 21 mei “VINKEFEST CAFE”, waarbij bezoekers middels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: