001 -Family
Veenland turners tweede en derde op finale mini drie en vierkamp

Veenland turners tweede en derde op finale mini drie en vierkamp


Geplaatst op: 14 april 2015

Zaterdag 11-4-2015 werd in Soest de finale mini drie en vierkamp gehouden. Namens Veenland hadden drie jongens groepen zich geplaatst en drie meisjes groepen. Helaas moet je met minimaal 4 jongens en 6 meisjes zijn en na een beetje heen en weer geschuif hadden we weer twee jongens groepen en twee meisjes groepen compleet. Marijke en Sharon waren vandaag bereid om te jureren.

In de eerste ronde mochten de jongens 9-11 de drie kamp turnen. Jurre, Lars, Tjebbe en Ali turnde deze wedstrijd. Ze deden het prima hier en daar een foutje en ondanks dat Jurre ook nog eens niet helemaal lekker was behaalde ze een mooie tweede plaats.
In de derde ronde turnde Loïs met Beo uit Baambrugge mee omdat daar een meisje was uitgevallen. Loïs turnde een prima wedstrijd maar viel met haar ploeg buiten de prijzen.

In de vierde ronde waren de pre instappers aan de beurt. Dit waren Izzy, Kirsten, Danae, Jaël ,Fieke en Jackie. Ze begonnen met keurige oefeningen op de balk alleen helaas wist de jury schijnbaar niet helemaal hoe het werkte en hoe precies de oefeningen uitgevoerd moesten worden. Op de mat ging het uitstekend en behaalde ze een mooie 2de plaats. Toen op naar de brug en alles ging goed tot het laatste onderdeel zwaaien aan de brug. Jaël maakte mooie zwaaien en toen…… liet ze voor los en landen pardoes op haar billen. Danae dacht oh hoort dat dan doe ik dat ook alleen land ik op mijn voeten. Kirsten was de tel kwijt en vond een keer zwaaien genoeg. Hierdoor lieten ze wel kostbare punten liggen. Uiteindelijk werd deze jonge ploeg nog mooi vijfde.

In de vijfde ronde weer de beurt aan de jongens nu turnden Senna, Jaimy, Duncan en Teije.
Ze begonnen sterk op brug en rekstok. Op de mat waren er hier en daar een paar foutjes en ook op de trampoline ging het niet helemaal goed. Uiteindelijk behaalde ze toch nog een mooie derde plaats.

In de 6de ronde de grote meiden Samantha, Donna, Eva, Rosanne, Ilse en Jaqueline.
Ze turnden prima balkoefeningen. Op de brug lukt nog niet bij iedereen de borstwaarts om en buikdraai en dat kost punten. Op de lange mat en trampoline weer nette oefeningen. Jammer genoeg vielen ze net buiten het podium en werden ze vierde.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenland turners tweede en derde op finale mini drie en vierkamp

Zaterdag 11-4-2015 werd in Soest de finale mini drie en vierkamp gehouden. Namens Veenland hadden drie jongens groepen zich geplaatst en drie meisjes groepen. Helaas moet je met minimaal 4 jongens en 6 meisjes zijn en na een beetje heen en weer geschuif hadden we weer twee jongens groepen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: