001 - Escaperoom aglemeen
Eilandgolf haalt 2 x € 6.169 voor Stichting Hoogvliegers & Stichting Jongeren Actief!

Eilandgolf haalt 2 x € 6.169 voor Stichting Hoogvliegers & Stichting Jongeren Actief!


Geplaatst op: 15 april 2015

Vrijdag 10 April 2015 vond het jaarlijkse Eilandgolf evenement op de Vinkeveense plassen plaatsgevonden. Dit unieke evenement is door de Round Table 169 georganiseerd. De opbrengst ging dit jaar naar 2 goede doelen; Stichting Hoogvliegers & Stichting Jongeren Actief!

Stichting Hoogvliegers
Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 7 jaren vlogen er meer dan 7.100 kinderen. In 2014 vlogen er 935 kinderen.

Stichting Jongeren actief
Stichting Jongeren actief zorgt er voor dat kinderen tussen 4 en 15 jaar kunnen sporten wanneer het gezin het financieel zwaar heeft. Deelname aan sport of spel in clubverband is goed voor alle kinderen en jongeren. Het biedt ontspanning en daagt ze uit om prestaties te verbeteren. Misschien ontdekken ze talenten waarvan ze niet wisten dat ze die in zich hadden. En bovenal is het goed om te leren in een groep te werken wat later, in werk en studie, heel belangrijk is.

Eilandgolf
Na maanden van gedegen voorbereidingen zijn er op 12 Holes uitgezet op diverse eilanden in de Vinkeveense plassen. De deelnemers zijn tijdens deze dag met behulp van boten van eiland naar eiland gevaren. In totaal hadden 19 teams zich ingeschreven voor een flight. De deelnemers weren dit jaar ontvangen bij Beach club Lust! op eiland 1 voor een lunch en een welkomstwoord door RT 169 voorzitter Mark Verlaan.
Na de lunch werden alle deelnemers naar de diverse eilanden gevaren en kon het toernooi beginnen. Tijdens de dag werden de deelnemers en toeschouwers verwend met een hapje en een drankje van lokale horeca ondernemers. Rond 18:30 waren alle teams weer bij eiland 1, waar de scorekaarten werden ingeleverd en werd begonnen aan de punten telling.

Veiling
In de tussentijd werd gestart met de veiling van een 15-tal kavels, waar dit jaar goed op geboden werd. Er kon onder andere op een rondvlucht geboden worden, maar ook op een ritje met een duikboot in de Vinkeveense plassen.

Opbrengst
Mede vanwege de goede biedingen werd er in totaal ruim €12.000,- euro opgehaald voor de 2 goede doelen en het bestuur heeft dan ook direct 2 x €6.169,- euro overhandigd aan Stichting Hoogvliegers en Stichting Jongeren actief.

Uitslag
Na de veiling en de nodige hapjes en drankjes werd gestart met de prijs uitreiking. De deelnemers kregen uit handen van de voorzitter hun prijzen uitgereikt.

1e prijs heren: Mark Bosch
1e prijs dames: Verlaan
Beste Team: Schadenet Kranenburg
Pech Prijs: Tim de Kraker
Neary: Hans Kranenburg
Boot: Piet Jan Stegeman
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eilandgolf haalt 2 x € 6.169 voor Stichting Hoogvliegers & Stichting Jongeren Actief!

Vrijdag 10 April 2015 vond het jaarlijkse Eilandgolf evenement op de Vinkeveense plassen plaatsgevonden. Dit unieke evenement is door de Round Table 169 georganiseerd. De opbrengst ging dit jaar naar 2 goede doelen; Stichting Hoogvliegers & Stichting Jongeren Actief! Stichting HoogvliegersStichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: