001 -Family
Inloopochtenden Senioren in Bibliotheek Mijdrecht

Inloopochtenden Senioren in Bibliotheek Mijdrecht


Geplaatst op: 15 april 2015

Met ingang van 20 april is de Bibliotheek Mijdrecht één keer in de twee weken op maandag van 10.00 – 12.00 geopend voor senioren. Deze inloopochtenden worden georganiseerd i.s.m. Tympaan-de Baat ; de Plusbus rijdt deze ochtenden ook naar de Bibliotheek. Maandag 20 april is vanaf 10.30 uur Binnert Onderwijzer van de gemeente DRV aanwezig. Hij is Programmasecretaris Herstructurering Sociaal Domein (HSD) en kan vragen van bezoekers en klanten beantwoorden en vertellen wat er gewijzigd is op gebied van Sociaal Domein

De ochtenden zijn toegankelijk voor álle senioren ; het is niet nodig om lid te zijn van de Bibliotheek. Men hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Senioren die behoefte hebben aan een goed gesprek, aan informatie over een bepaald onderwerp, aan het lenen van een boek of gewoon aan een praatje met een kop koffie, zijn allemaal van harte welkom.
Met enige regelmaat vinden er tijdens deze ochtenden informatieve bijeenkomsten plaats.

Kijk voor meer informatie op de site van de Bibliotheek: http://bibliotheekavv.nl/actueel/agenda-senioren.html


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopochtenden Senioren in Bibliotheek Mijdrecht

Met ingang van 20 april is de Bibliotheek Mijdrecht één keer in de twee weken op maandag van 10.00 – 12.00 geopend voor senioren. Deze inloopochtenden worden georganiseerd i.s.m. Tympaan-de Baat ; de Plusbus rijdt deze ochtenden ook naar de Bibliotheek. Maandag 20 april is vanaf 10.30 uur Binnert Onderwijzer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: