Gelijkspel voor Atlantis F2

Geplaatst op: 16 april 2015

Zaterdag 11 april speelde Atlantis F2 haar derde veldwedstrijd. Thor uit Harmelen thuis werd ontvangen. Vorige week was de F2 op bezoek in Harmelen en werd die wedstrijd winnend met 5-10 afgesloten. Thor kwam vandaag met een doel naar Mijdrecht, dit keer wilden zij de punten mee naar huis nemen. In de zaal bestond Atlantis F2 nog uit: David Brokx, Puck Eisen, Shenna van der Helm, Louise van Koeverden Brouwer en Xin Lei Sun. Bij de start van de tweede helft van het veldseizoen is Flore Dominicus bij dit jongste team gekomen. De wedstrijd werd geopend door een mooi doelpunt van Puck. Thor gaf hier een antwoord op door viermaal achter elkaar te scoren. Atlantis mocht een superspeler in het veld brengen, dat was nog niet eerder voorgekomen. Het team vocht zich terug in de wedstrijd en door mooi samenspel en doelpunten van Puck ging het team met een gelijke stand van 4-4 de rust in. Coaches Amy Loman en Rick Kuylenburg zorgden weer voor de motiverende woorden in de rust. De tweede helft was spannend! Beide teams wilden de wedstrijdpunten binnenhalen en er werd tot het laatst flink gestreden. Er werd goed samengespeeld maar het bleef gelijk op gaan. Puck wist nog driemaal te scoren maar Thor deed hetzelfde. De wedstrijd eindigde in een 7-7 gelijkspel.

De volgende wedstrijd wordt komende zaterdag gespeeld in Vleuten tegen Fiducia F 2.

Zaterdag 11 april speelde Atlantis F2 haar derde veldwedstrijd. Thor uit Harmelen thuis werd ontvangen. Vorige week was de F2 op bezoek in Harmelen en werd die wedstrijd winnend met 5-10 afgesloten. Thor kwam vandaag met een doel naar Mijdrecht, dit keer wilden zij de punten mee naar huis nemen. … Lees meer »