001 -Family
MKB diploma’s voor 70 leerlingen op het VeenLanden College

MKB diploma’s voor 70 leerlingen op het VeenLanden College


Geplaatst op: 17 april 2015

Kenmerkend voor een Vecon Business School zoals het VeenLanden College is de extra aandacht die uitgaat naar de economische aspecten van de maatschappij en de talenten van leerlingen op bijvoorbeeld het gebied van ondernemerschap en ondernemingszin.
De leerlingen uit havo 5, atheneum 5 en atheneum 6 die Management en Organisatie in hun vakkenpakket hebben, krijgen daarom bijvoorbeeld de gelegenheid van het VeenLanden College zich te bekwamen in één of meer MKB onderdelen, bijvoorbeeld “Personeel en Organisatie”, “Ondernemingsplan” of “Elementair Boekhouden”.
Ondanks de hoge werkdruk in - voor sommige leerlingen- hun examenjaar hebben veel leerlingen de keuze gemaakt om op te gaan voor één of meer diploma’s.

Op woensdag 15 april werden er op het VeenLanden College op feestelijke wijze ruim 120 certificaten uitgereikt aan bijna 70 leerlingen. Onder hen waren 21 leerlingen die zelfs alle onderdelen hebben behaald en dus een middenstandsdiploma in de wacht hebben gesleept.
Wij zijn er trots op dat zoveel leerlingen een -niet verplichte- extra inspanning willen leveren naast het gewone schoolwerk. Behalve blije leerlingen, leverde het ook trotse docenten, rector en ouders op.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

MKB diploma’s voor 70 leerlingen op het VeenLanden College

Kenmerkend voor een Vecon Business School zoals het VeenLanden College is de extra aandacht die uitgaat naar de economische aspecten van de maatschappij en de talenten van leerlingen op bijvoorbeeld het gebied van ondernemerschap en ondernemingszin.De leerlingen uit havo 5, atheneum 5 en atheneum 6 die Management en Organisatie in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: