001 -Family
Foto: Jean-Pierre Roché

Expositie Fotokring Uithoorn in Gemeentehuis


Geplaatst op: 20 april 2015

“Je fotografie bestaat niet als je het ooit niet laat zien” is een uitspraak van de Nederlandse fotograaf Anton Corbijn. Dus, exposeren en niet in de kast laten staan, dachten ook de fotografen van Fotokring Uithoorn. Van 24 april tot 29 mei pakken zij daarom weer uit met een expositie in het gemeentehuis van Uithoorn.
Fotokring Uithoorn bestaat uit een dertigtal vrijetijdsfotografen uit Uithoorn en omgeving die één keer in de twee weken bij elkaar komen. Deze avonden worden heel gevarieerd ingevuld maar centraal staan de fotobesprekingen.
Omdat de club aangesloten is bij de Fotobond en deel uit maakt van de Fotobond afdeling Kennemerland, staan de regionale en landelijke wedstrijden en informatie-avonden ook open.

Vrijetijdsfotografen die na het bekijken van de expositie belangstelling voor een lidmaatschap hebben, kunnen zich via de website melden om vrijblijvend een keer een kringavond mee te maken. Raakt een foto u dusdanig dat u hem graag thuis aan de muur wilt hebben? Neem ook dan contact op met de Fotokring want voor de meeste leden behoort verkoop tot de mogelijkheden. www.fotokringuithoorn.nl
De expositie is vanaf 24 april tot 29 mei te zien tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. (Van 8.30 – 17.00 u. Op woensdag tot 20.00 u en vrijdag tot 12.00 u)

Foto: Jean-Pierre Roché

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Fotokring Uithoorn in Gemeentehuis

“Je fotografie bestaat niet als je het ooit niet laat zien” is een uitspraak van de Nederlandse fotograaf Anton Corbijn. Dus, exposeren en niet in de kast laten staan, dachten ook de fotografen van Fotokring Uithoorn. Van 24 april tot 29 mei pakken zij daarom weer uit met een expositie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: