001 -Family
Madelijne Kool komt met haar nieuwe show naar Vinkeveen

Madelijne Kool komt met haar nieuwe show naar Vinkeveen


Geplaatst op: 20 april 2015

Cabaretière Madelijne Kool is op uitnodiging van Cultura De Ronde Venen komende zaterdag, 25 april, te zien in De Boei te Vinkeveen met haar nieuwe voorstelling ‘Kool aan de Gang met Geluk’.

Kool is er eentje uit de generatie van 'Het-Vleesgeworden-Duizend-Dingendoekje…' Er moet wel héél veel: de liefde van je leven zoeken, door glazen plafonds heen beuken, kinderen op de wereld zetten (met 3 ben je nergens meer welkom, doe er dan maar 4), op hakken de wereld verbeteren: het zijn maar een paar belangrijke ingrediënten om gelukkig te worden.
Madelijne Kool weet er alles van, zeker na anderhalf jaar toeren met haar vorige programma ‘De Geluk App’. Dat gaf verrassende inzichten in het (on)geluk van Nederland.
In ‘Kool aan de Gang met Geluk’ legt Kool de lat hoog en gaat ze op zoek naar 360 graden-Geluk: ofwel het hele spectrum, voor haar, voor hem, de hele enchilada. Want we moeten het natuurlijk wel van alle kanten blijven bekijken.
Daarover zingt Madelijne Kool prachtige liedjes, geeft ze inzichten waar je thuis zo mee aan de slag kunt en vertelt ze hilarische verhalen. Daarnaast gaat ze samen met het publiek op zoek naar oplossingen om de hele toestand, met het oog op geluk, een beetje soepel te laten verlopen. Na een avond met 'Kool aan de Gang met Geluk' komt u thuis met geluksgarantie, een bak energie en neuriet u nog lang de liedjes.
‘Kool aan de Gang met Geluk’ is ‘powered by de Geluk App’, het programma dat Madelijne schreef in samenwerking met Richard Kemper en Andre Pouwer.
De voorstelling van Madelijne Kool in Vinkeveen begint zaterdag 25 april om 20.15 uur. Kaarten à €12 per stuk via www.cultura-drv.nl. Jongeren met een geldige school- of studentenpas betalen €5. In de voorverkoop zijn kaarten te verkrijgen bij boekhandel Mondria in Mijdrecht en bij drogisterij De Bree in Vinkeveen. Tevens is het mogelijk om een half uur voor aanvang, indien nog beschikbaar, kaartjes te kopen aan de kassa.
Meer informatie is te vinden op www.cultura-drv.nl, op www.madelijnekool.nl. Op de Facebook-pagina van Cultura De Ronde Venen is alvast een voorproefje van Madelijne’s nieuwe show te zien.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Madelijne Kool komt met haar nieuwe show naar Vinkeveen

Cabaretière Madelijne Kool is op uitnodiging van Cultura De Ronde Venen komende zaterdag, 25 april, te zien in De Boei te Vinkeveen met haar nieuwe voorstelling ‘Kool aan de Gang met Geluk’. Kool is er eentje uit de generatie van 'Het-Vleesgeworden-Duizend-Dingendoekje…' Er moet wel héél veel: de liefde van je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: