De prijswinnaars met links Esther Brugman van de stichting Dolphins for Davey met de cheque en de heren Huub Kluijtmans en Jan-Willem van der Helm van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis bij de Mustang cabrio, winnaar van het concours d’élégance

Geslaagde Lions Lenterit 2015


Geplaatst op: 20 april 2015

De twaalfde Lenterit, die zondag 19 april jl. plaatsvond, is opnieuw een succesvol evenement geworden. Circa 150 deelnemers, verdeeld over 45 equipes, genoten van een mooie zonnige middag bij deze recreatieve en uitdagende autopuzzeltocht voor het hele gezin. De teams reden in een scala aan voertuigen van klassiek tot moderne hybride. Na afloop van de rit konden er niet alleen mooie prijzen voor de winnaars worden uitgereikt, maar ook een donatie naar het goede doel, de Stichting Dolphins for Davey.

De deelnemers kregen hun aanwijzingen in de vorm van een ‘stripverhaal’ met bolletjes en pijltjes en moesten onderweg “foto vragen” beantwoorden. De uitgezette tocht volgde een prachtige route van ca. 95 km via o.a. Baambrugge, Abcoude, Weesp maar ditmaal, vanwege de drukke koopzondag Lente Festival, was de finish en behendigheidstest op het terrein van Van Walraven. De teams met de minste strafpunten (de puzzelrit volledig juist verreden, goede tijdrit en een perfect uitgevoerde behendigheidstest) mochten zich winnaar noemen en voor hen waren door sponsors fraaie prijzen beschikbaar gesteld.
De eerste prijs ging naar het team Henk Gille in een BMW Z3. De tweede prijs was voor het team Eva en Bo Beeker in een VW Kever. De winnaar van het Concours d’Élégance was een rode Mustang Cabrio van het team Van Bemmelen. De prijzen waren een fraai Icewatch Horloge beschikbaar gesteld door juwelier Van Beek, een Rendez-Vous dinner cheque en een professionele Wagner verfspuit. Voor meer informatie kijk op Facebook Lions-Mijdrecht-Wilnis en www.lenterit-mijdrecht.nl .

Steun voor de goede doelen
Na afloop van de Lenterit maakten Rob Hendrikx en Huub Kluijtmans van de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis bekend dat de Stichting Dolphins for Davey een bijdrage van euro 2000 in ontvangst kon nemen. Namens de stichting nam Esther Brugman de cheque in ontvangst.

De prijswinnaars met links Esther Brugman van de stichting Dolphins for Davey met de cheque en de heren Huub Kluijtmans en Jan-Willem van der Helm van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis bij de Mustang cabrio, winnaar van het concours d’élégance

Een klassieke Dodge Brothers (eerste toelating in 1924)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Lions Lenterit 2015

De twaalfde Lenterit, die zondag 19 april jl. plaatsvond, is opnieuw een succesvol evenement geworden. Circa 150 deelnemers, verdeeld over 45 equipes, genoten van een mooie zonnige middag bij deze recreatieve en uitdagende autopuzzeltocht voor het hele gezin. De teams reden in een scala aan voertuigen van klassiek tot moderne Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: