001 -Family
Veenshuttle lanceert badminton strippenkaart voor bedrijven

Veenshuttle lanceert badminton strippenkaart voor bedrijven


Geplaatst op: 20 april 2015

Om badminton te promoten en werkgevers te helpen aan een goedkope manier om medewerkers te stimuleren om te gaan sporten, lanceert badminton vereniging Veenshuttle de “badminton strippenkaart voor bedrijven”!

Elke werkgever weet dat gezonde medewerkers lekkerder in hun vel zitten en beter presteren. Daarom zijn werkgevers zeer bereid om sporten voor de medewerkers te stimuleren. Maar met de huidige bij sportscholen gebruikelijke contributie per medewerker per maand is dat een kostbare zaak.

De Veenshuttle-strippenkaart geldt voor alle medewerkers van het bedrijf. De werkgever betaalt dus alleen als er gebruik van wordt gemaakt. Zonder vaste lasten, geen dure constructies en zonder bijkomende administratieve rompslomp!

Deze week ontvangen meer dan 100 bedrijven in de Ronde Venen een persoonlijke brief met folder over de introductie van de badminton strippenkaart voor bedrijven!

Zie ook op http://www.veenshuttle.nl/bedrijven-strippenkaart/Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenshuttle lanceert badminton strippenkaart voor bedrijven

Om badminton te promoten en werkgevers te helpen aan een goedkope manier om medewerkers te stimuleren om te gaan sporten, lanceert badminton vereniging Veenshuttle de “badminton strippenkaart voor bedrijven”!Elke werkgever weet dat gezonde medewerkers lekkerder in hun vel zitten en beter presteren. Daarom zijn werkgevers zeer bereid om sporten voor de medewerkers te stimuleren. Maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: