Het Rode Kruis bezorgt ouderen uit Aalsmeer een leuke dag

Het Rode Kruis bezorgt ouderen uit Aalsmeer een leuke dag


Geplaatst op: 20 april 2015

DE KWAKEL – Zaterdag 11 april bezorgde het Rode Kruis ouderen uit Aalsmeer een leuke dag, in paprikakwekerij Power Grow in De Kwakel. De gasten ontvangen hun maaltijd normaal thuis, via Tafeltje Dekje. We hadden de kantine van de kwekerij ter beschikking voor het ontvangen van de gasten. Met een maaltijd, een kopje koffie, een borrel, een rondleiding en een leuk potje bingo werd er een gezellige dag van gemaakt voor de ouderen.

We ontvingen de gasten met een kopje koffie en een lekkernij. Veel mensen kenden elkaar en raakten dus ook al snel in gesprek met elkaar. Er hing een gezellige sfeer, de jonge vrijwilligers van het Rode Kruis maakten ook een praatje met de ouderen en je kon merken dat iedereen zin had in deze dag.

Rond half twaalf kreeg iedereen een borrel. Ondertussen werd een heerlijke lunch gebracht door slagerij Kruyswijk. Maar voordat we aan de lunch konden beginnen, kregen we nog een rondleiding door de paprikakwekerij. Tijdens deze rondleiding mochten we de paprikaplanten zien en kregen we informatie over het bedrijf en over hoe de planten groeien. Daarnaast beantwoordde de bedrijfsleider van Power Grow ook nog alle vragen.

Na deze rondleiding gingen we lunchen. Deze lunch bestond uit broodjes, een salade die erg in de smaak viel en soep. Toen iedereen klaar was met eten was het tijd voor de bingo. Er waren prijzen in alle soorten en maten en wat waren het er veel! De prijzen werden als warme broodjes van de toonbank afgepakt en iedereen was tevreden. Kortom deze dag was zeker geslaagd.

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten bij onze activiteiten. Wij helpen mensen in een sociaal isolement, zoals mensen met een beperking of ouderen. Wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet, of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op twitter.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Rode Kruis bezorgt ouderen uit Aalsmeer een leuke dag

DE KWAKEL – Zaterdag 11 april bezorgde het Rode Kruis ouderen uit Aalsmeer een leuke dag, in paprikakwekerij Power Grow in De Kwakel. De gasten ontvangen hun maaltijd normaal thuis, via Tafeltje Dekje. We hadden de kantine van de kwekerij ter beschikking voor het ontvangen van de gasten. Met een Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: