Feestelijke afsluiting Rots en Watertraining

Feestelijke afsluiting Rots en Watertraining


Geplaatst op: 20 april 2015

De laatste les van de Rots en watertraining was weer een feestelijke les. De kinderen hebben elkaar in 10 weken tijd goed leren kennen en samen geoefend in het versterken van hun sociale en weerbare vaardigheden. Zij maakten voor elkaar een herinnering.

Daarna kwamen de ouders, oma’s en broertjes en zusjes naar de training. Eerst lieten de kinderen aan het publiek zien hoe je stevig staat en wat je kunt doen als je last van iemand hebt. Daarna werden er samen nog enkele rots en waterspelletjes gedaan. Toen was het tijd voor het officiële gedeelte: de uitreiking van het Rots en Waterdiploma. Deze 5 kanjers zijn er terecht trots op en zullen de groep en de leuke spelletjes gaan missen.
Na de meivakantie start weer een nieuwe rots en watertraining voor kinderen die steviger in hun schoenen willen staan. Er zijn nog vrije plekken. Meer informatie is te vinden op www.despeltuin.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke afsluiting Rots en Watertraining

De laatste les van de Rots en watertraining was weer een feestelijke les. De kinderen hebben elkaar in 10 weken tijd goed leren kennen en samen geoefend in het versterken van hun sociale en weerbare vaardigheden. Zij maakten voor elkaar een herinnering.Daarna kwamen de ouders, oma’s en broertjes en zusjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: