Ook in meivakantie CombiFun activiteit in the Beach in Aalsmeer


Geplaatst op: 20 april 2015

Op vrijdag 8 mei organiseren Sportservice Haarlemmermeer en het Cultuurpunt traditiegetrouw de vakantie activiteit in the Beach.
Op de laatste vrijdag van de meivakantie kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar weer naar hartenlust bewegen en gaan creatief aan de slag.

Programma
Tijdens CombiFun wordt sport en bewegen en creativiteit gecombineerd. Er zijn drie onderdelen waar de kinderen aan mee kunnen doen tijdens deze middag. Zo is er een workshop “bidon pimpen” onder begeleiding van creatief centrum de Werkschuit, waarbij de kinderen een bidon krijgen en deze gaan versieren. Verder is er een beachvoetbaltoernooi en een actieve les capoiera. Uiteraard kunnen de kinderen ook heerlijk in het zand spelen, wordt er voor een gezonde versnapering gezorgd en krijgen de kinderen iets te drinken.

Meer informatie
Het evenement start om 13.30 en is om 16.30 afgelopen. Inschrijven kan tot 7 mei via www.sportservicehaarlemmermeer.nl/aalsmeer (klik op CombiFun bij evenementen). Kosten bedragen € 6,- bij voorinschrijving en € 8,- aan de deur. Vanaf 13.15 uur zijn de deuren geopend. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Looman van Sportservice Haarlemmermeer: 023 557 5937 of flooman@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook in meivakantie CombiFun activiteit in the Beach in Aalsmeer

Op vrijdag 8 mei organiseren Sportservice Haarlemmermeer en het Cultuurpunt traditiegetrouw de vakantie activiteit in the Beach.Op de laatste vrijdag van de meivakantie kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar weer naar hartenlust bewegen en gaan creatief aan de slag. ProgrammaTijdens CombiFun wordt sport en bewegen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: