001 -Family
Politie zoekt daders en getuigen zware mishandeling Kudelstaart

Politie zoekt daders en getuigen zware mishandeling Kudelstaart


Geplaatst op: 20 april 2015

Kudelstaart - De politie is op zoek naar drie daders die op zondag 5 april 2015 omstreeks 05.00 uur een zware mishandelig hebben gepleegd op de Mijnsherenweg. Dat gebeurde ter hoogte van bushalte 'De Rietlanden'. Bij de mishandeling liep een 22-jarige inwoner van Kudelstraat letsel aan zijn hoofd, neus, jukbeen en lip op.

Het slachtoffer was na een feestje op de fiets onderweg naar huis toen een onbekende man hem de weg versperde. Er ontstond een woordenwisseling, waarna nog twee mannen in beeld kwamen. Het drietal deelde enkele rake klappen uit en nam de benen in onbekende richting.

Daders en getuigen gezocht
Volgens het slachtoffer is de mishandeling gepleegd door drie mannen in de leeftijd 18 tot 20 jaar. Twee mannen hebben een blanke huidskleur, de derde persoon een lichtgetinte huidskleur. De politie is op zoek naar de daders en getuigen van de openlijke geweldpleging. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt daders en getuigen zware mishandeling Kudelstaart

Kudelstaart - De politie is op zoek naar drie daders die op zondag 5 april 2015 omstreeks 05.00 uur een zware mishandelig hebben gepleegd op de Mijnsherenweg. Dat gebeurde ter hoogte van bushalte 'De Rietlanden'. Bij de mishandeling liep een 22-jarige inwoner van Kudelstraat letsel aan zijn hoofd, neus, jukbeen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: