001 -Family

Braderie op Koningsdag in Vinkeveen


Geplaatst op: 21 april 2015

De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen bestaat inmiddels ruim 38 jaar. En dit jaar organiseren we voor de 36ste keer de Braderie op Koningsdag in Vinkeveen vanaf 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Wij proberen uiteraard weer gelden in te zamelen voor de verschillende doelen die wij steunen en we doen dit ieder jaar met enorm veel plezier. En met wij bedoelen we niet alleen de leden van de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen, maar ook Café de Twee Heertjes en Partycentrum Club Roekz, met wie we samenwerken.

De Koningsdagviering vindt dit jaar weer plaats op het terrein van Maria-Oord aan de zijde Herenweg. Met de uitbreiding naar de parkeerplaats bij Maria-Oord is meer ruimte aanwezig. Hier staat een muziekpodium en er is horeca verzorgd door De Twee Heertjes en Club Roekz op het terrein. Het organisatiecomité heeft geprobeerd om er weer iets bijzonders van te maken.

Inzameling van oude brillen en Douwe Egbertskoffiepunten
Er zijn weer heel wat marktkramen met voor elk wat wils en aan de inwendige mens is uiteraard ook gedacht.
Er is ook weer een Lionskraam waar u zoals vanouds uw oude brillen kunt inleveren. Zoals u weet maken we slechtzienden in Afrika en Azië erg blij met keurig opgeknapte brillen.
Ook kunt u uw Douwe Egbertskoffiepunten ten bate van de voedselbanken in De Ronde Venen weer bij ons inleveren. We zijn deze actie vorig najaar gestart en dit bleek zo’n groot succes (570.000 punten en daarmee bijna 1200 pakken koffie voor de voedselbanken!) dat dit nu een doorlopende actie van de Lions is geworden. Dus neem uw DE-punten mee!

Voor de kinderen is er het bekende kinderparadijs met dit jaar een zweefmolen, een springkussen en de al jaren zeer populaire hindernisbaan the Jungle Run. Omdat wij de braderie organiseren om geld in te zamelen voor de goede doelen die we steunen vragen we aan de ouders een kleine financiële bijdrage voor deze attracties.

’s Middags begint het muziekfeest dat duurt tot 19.00 uur. Er is een groot podium met live optredens van weer oude bekenden zoals onze eigen Vinkeveense Quincy.
Ook zijn er optredens gepland van Dave Miller en van Ivanildo Kembel, bekend van the Voice of Holland.
Het wordt in ieder geval net als voorgaande jaren weer een oergezellige happening! En….er mag gedanst worden!

Samen met u maken we er weer een onvergetelijke dag van!! U bent van harte uitgenodigd!!

Lionsclub Vinkeveen en Waverveen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Braderie op Koningsdag in Vinkeveen

De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen bestaat inmiddels ruim 38 jaar. En dit jaar organiseren we voor de 36ste keer de Braderie op Koningsdag in Vinkeveen vanaf 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Wij proberen uiteraard weer gelden in te zamelen voor de verschillende doelen die wij steunen en we doen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: