001 -Family
30 april inbraakpreventie-avond in Baambrugge

30 april inbraakpreventie-avond in Baambrugge


Geplaatst op: 21 april 2015

Ook al wordt het weer langer licht… de inbreker blijft actief. Preventie is de belangrijkste manier om de kans op woninginbraken te verkleinen. Daarom organiseert Danny Timmer Beveiligingen/Onderhouds- & timmerbedrijf deze inbraak preventieavond voor alle inwoners van Baambrugge.

Tijdens deze preventieavond laten wij zien wat u zelf kunt doen om een inbraak te voorkomen. Dhr Frits van de Kant van Het Beveiligingscentrum zal uw allerlei organisatorische maatregelen vertellen met een prijs voor de beste tip uit het publiek. Tevens zal een ex-inbreker vertellen aan de hand van zijn ervaringen wat u het beste kunt doen om hem buiten te houden.

Op 30 april bent u van harte welkom van 19:30 uur tot 21:30 uur in Dorpshuis De vijf bogen Baambrugge, Prinses Margietstraat 10, 1396 JX, Baambrugge.

Wij stellen het op prijs als u zich wilt aanmelden via info@dannytimmer.nl of 0346-257777Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

30 april inbraakpreventie-avond in Baambrugge

Ook al wordt het weer langer licht… de inbreker blijft actief. Preventie is de belangrijkste manier om de kans op woninginbraken te verkleinen. Daarom organiseert Danny Timmer Beveiligingen/Onderhouds- & timmerbedrijf deze inbraak preventieavond voor alle inwoners van Baambrugge. Tijdens deze preventieavond laten wij zien wat u zelf kunt doen om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: