001 - Escaperoom aglemeen
The Dirty Daddies

19 en 20 juni AJOC BACK TO BASIC programma is bekend!


Geplaatst op: 24 april 2015

Eerder wist jongerenvereniging AJOC al te melden dat het tentfeest AJOC Back To Basic in 2015 een vervolg krijgt op 19 en 20 juni. Met zeer veel positieve reacties zijn de vrijwilligers weer aan de gang gegaan om wederom een ouderwets gezellig AJOC weekend te organiseren. Met de eerste voorbereidingen is het programma rond en gaan de kaarten in de verkoop!

Op vrijdag 19 juni staan The Dirty Daddies en de BigBird op het programma. Beide bekend van de editie in 2014 maar nu samen geprogrammeerd om het feestgehalte gegarandeerd nog hoger te krijgen. Voor zaterdag 20 juni staan de 3FM DJ’s op het menu gevolgd door Royal Beat. Dit is dé live sensatie van Nederland. Ze geven een wervelende show waarbij zowel alle grote dance knallers als de beste stadionrock voorbij komen. Op beide avonden is de Fireball discotheek present om de oude bekende AJOC nummers te draaien. De tent zal weer als vanouds op zijn kop staan!

Kaarten zijn ook dit jaar weer beschikbaar voor €10,- per stuk. Een passe-partout kost €17,50. Door de nieuwe opzet zijn de kaarten wederom beperkt beschikbaar. De verkoop start op zaterdag 2 mei vanaf 13.00 uur in clubgebouw Immitsj (Windmolen 75, Mijdrecht). Houd onze media kanalen in de gaten voor alle info over de voorverkoop en het laatste nieuws: www.ajocbtb.nl, facebook.com/ajocbtb of twitter @ajocbtb.

Het gaat weer gezellig worden, mis het niet!

The Dirty Daddies

BigBird

Royal Beat


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

19 en 20 juni AJOC BACK TO BASIC programma is bekend!

Eerder wist jongerenvereniging AJOC al te melden dat het tentfeest AJOC Back To Basic in 2015 een vervolg krijgt op 19 en 20 juni. Met zeer veel positieve reacties zijn de vrijwilligers weer aan de gang gegaan om wederom een ouderwets gezellig AJOC weekend te organiseren. Met de eerste voorbereidingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: