001 -Family
Stichting Multi Mondo organiseert informatieavond voor vrouwen over voeding en gezondheid

Stichting Multi Mondo organiseert informatieavond voor vrouwen over voeding en gezondheid


Geplaatst op: 22 april 2015

Onze gezondheid is een van de meest besproken onderwerpen in de huidige maatschappij. Voeding(sadvies), bewegen, plezier en ergens bij horen zijn de onderwerpen die zowel Stichting Multi Mondo als Lifestyle Centre De Ronde Venen heel belangrijk vinden. Daarom organiseren beide organisaties op vrijdag 8 mei een gezellige informatieavond voor vrouwen waar de verschillende onderwerpen die van invloed kunnen zijn op de gezondheid worden besproken.

Multi Mondo is opgericht in 2010 en is ontstaan uit een maatschappelijke behoefte activiteiten te organiseren voor vrouwen uit de regio. De Stichting richt zich op vrouwen uit diverse culturen met als doel hen samen te brengen en wil zo ruimte bieden aan vrouwen om meer betrokken te zijn in de maatschappij. Onze samenleving is mensenwerk, dat moeten wij met elkaar doen!
Een van onze doelen is het mogelijk maken dat vrouwen met elkaar kunnen sporten. Daarnaast is er, om sociale contacten te verbeteren en om in shape te blijven, de gelegenheid om te fitnessen onder deskundig toezicht. Multi Mondo organiseert regelmatig gezellige praatavonden waar onder het genot van een kopje koffie of thee er diverse onderwerpen uit de maatschappij besproken worden en toegankelijk zijn voor vrouwen uit alle culturen.

Lifestyle Centre De Ronde Venen wil bijdragen aan de gezondheid van de bewoners van de Ronde Venen e.o. Motto: Elke dag het beste uit jezelf halen!” Om dat te bereiken biedt het Centre een compleet aanbod op het gebied van Voeding, Gezonde & Actieve levensstijl en Beweging. Iedereen kan tijdens diverse workshops of activiteiten werken aan persoonlijke doelen. Wat Lifestyle Centre De Ronde Venen daarin zo uniek maakt is de visie en enorme passie waarmee alle welzijnscoaches werken met de focus: andere mensen een beter leven gunnen. Doel: De mensen coachen en begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl.

Het doel van deze informatieavond is om de dames bewust te maken van het eet- en leefpatroon wat grote invloed heeft op hun eigen (toekomstige) gezondheid, maar zeker ook op die van het gezin. Helaas zijn mensen zich er vaak niet van bewust dat zij te weinig van het goede en te veel van het minder goede eten dan wel doen. Daarnaast is het steeds minder gesteld met de kwaliteit van onze voeding.

Wil je je de hele dag fitter voelen? ’s Morgens fit opstaan? Je gewicht onder controle krijgen en houden? Ben je heel geïnteresseerd in voeding? Of wil je een gezellige avond hebben en leren over voeding? Dan nodigen wij je van harte uit om op vrijdagavond 8 mei om 19.15 uur aanwezig te zijn op Communicatieweg 9-3, 3641 SG Mijdrecht. We starten om 19.30 uur. Elke aanwezige gaste ontvangt als cadeau een afspraak voor een Gratis Lichaams-en voedingsanalyse twv €45.

Toegang op de avond is gratis. Wil je aanwezig zijn? Neem dan snel contact op met Quasima Asafiati, 06-26999395, Q.asafiati@hotmail.com of met Marja van den Berg 06-12323154, Marjavandenberg57@gmail.com Dan wordt er een plaats voor je gereserveerd, want VOL=VOL


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Multi Mondo organiseert informatieavond voor vrouwen over voeding en gezondheid

Onze gezondheid is een van de meest besproken onderwerpen in de huidige maatschappij. Voeding(sadvies), bewegen, plezier en ergens bij horen zijn de onderwerpen die zowel Stichting Multi Mondo als Lifestyle Centre De Ronde Venen heel belangrijk vinden. Daarom organiseren beide organisaties op vrijdag 8 mei een gezellige informatieavond voor vrouwen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: