001 -Family
Match op Maat bij Mantelzorg & Meer

Match op Maat bij Mantelzorg & Meer


Geplaatst op: 23 april 2015

De roep om vrijwilligers klinkt steeds luider. Dat merkt Mantelzorg & Meer dagelijks.

Wilt u zich inzetten voor mensen met een chronische ziekte of een beperking? Even naar buiten, samen boodschappen doen, thuis koffie drinken en praten of samen een leuke activiteit ondernemen. Het is fijn als u een zorgachtergrond heeft, maar het is niet noodzakelijk. Wat telt is dat u graag iets voor een ander betekent. Zeker nu het weer mooier wordt, willen ook deze mensen er graag op uit.

Onze Coördinator Vrijwilligers maakt graag kennis met u. Samen bespreekt u wat u wilt en wie het best bij u past. Een match op maat dus! Wij bieden u training, professionele begeleiding en onkostenvergoeding. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, 020 333 53 53, via e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of bezoek www.mantelzorgenmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Match op Maat bij Mantelzorg & Meer

De roep om vrijwilligers klinkt steeds luider. Dat merkt Mantelzorg & Meer dagelijks. Wilt u zich inzetten voor mensen met een chronische ziekte of een beperking? Even naar buiten, samen boodschappen doen, thuis koffie drinken en praten of samen een leuke activiteit ondernemen. Het is fijn als u een zorgachtergrond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: