001 -Family
Mevrouw C.C.A. Sassen, de heer C.H. Lakerveld, mevrouw H.E. de Boer, de heer R. de Boer, Burgemeester D.H. Oudshoorn-Tinga, mevrouw A. Jagtenberg en de heer J.M.. Jagtenberg. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lintjesregen: Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan 6 inwoners van Uithoorn


Geplaatst op: 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 heeft burgemeester Oudshoorn ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan 6 inwoners van Uithoorn. De volgende personen ontvingen een Koninklijke onderscheiding, mevrouw C.C.A. Sassen, de heer C.H. Lakerveld, de heer R. de Boer en zijn echtgenote mevrouw H.E. de Boer, de heer Jagtenberg en zijn echtgenote mevrouw A. Jagtenberg. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw Sassen maakt deel uit van het bestuur van de afdeling 2 (sociale activiteiten en vrijwilligersmanagement) van het Nederlandse Rode Kruis. Daarnaast is zij wijkcontactpersoon van de R.K. Parochie Emmaüs en vrijwilligster bij het Hoge Heem.

De heer Lakerveld heeft vele kaderwerkzaamheden verricht en is nog steeds actief voor FNV Bouw (voorheen Bouw- en Houtbond FNV) binnen de afdeling Amstelland, district Noordwest. Al meer dan 25 jaar een gewaardeerd lid van de EHBO vereniging St. Camillus. Hij was vele jaren vrijwilliger bij de Stichting Sinterklaas Actie Uithoorn en bekleedde een bestuursfunctie bij IJsclub Zijdelmeer.

De heer De Boer is sinds 1999 bestuurslid en penningmeester van de plaatselijke afdeling van de Katholieke Bond voor Ouderen, ’s lands grootste seniorenvereniging die opkomt voor de belangen van de sterk groeiende groep senioren in Nederland. Vanaf 2005 actief in de lokale politiek en van 2006 tot 2014 gemeenteraadslid en secretaris van de fractie PvdA Uithoorn De Kwakel. Sinds 1989 is hij secretaris van de bewonersvereniging van huiseigenaren in de Hooilaan, De Kwakel en hij was gedurende een periode van 10 jaar secretaris van de GroenGroep Uithoorn.

Mevrouw De Boer is vrijwilligster bij Hospice Thamer Thuis en voor Stichting Zonnebloem. Op het gebied van de Vrijwillige Terminale Zorg is zij een van de pioniers. De heer en mevrouw De Boer waren initiatiefnemers en organisatoren van de geheel verzorgde vakantiereizen voor de KBO afdeling De Kwakel.

De heer Jagtenberg is als vrijwillig zweminstructeur al meer dan 40 jaar verbonden aan de vereniging Cormeta, een zwem en sportvereniging voor mensen met een visuele beperking.

Van 1982 tot 2002 was hij voorzitter van de IBM Ruitersportvereniging en in 2002 werd hij voorzitter van Big Blue Recreatieve Ruitersportvereniging.

Mevrouw Jagtenberg ondersteunt haar echtgenoot bij de zweminstructie aan visueel gehandicapten en is begeleider bij tandem- en wandeltochten georganiseerd door Cormeta.

Ook de IBM Ruitersportvereniging en Big Blue Recreatieve Ruitersport konden op haar ondersteuning, inzet en betrokkenheid rekenen.

Klik hier voor meer foto's.

Mevrouw C.C.A. Sassen, de heer C.H. Lakerveld, mevrouw H.E. de Boer, de heer R. de Boer, Burgemeester D.H. Oudshoorn-Tinga, mevrouw A. Jagtenberg en de heer J.M.. Jagtenberg. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lintjesregen: Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan 6 inwoners van Uithoorn

Vrijdag 24 april 2015 heeft burgemeester Oudshoorn ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Gelegenheid een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan 6 inwoners van Uithoorn. De volgende personen ontvingen een Koninklijke onderscheiding, mevrouw C.C.A. Sassen, de heer C.H. Lakerveld, de heer R. de Boer en zijn echtgenote mevrouw H.E. de Boer, de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: