001 -Family
Hulp bij stamboomonderzoek

Hulp bij stamboomonderzoek


Geplaatst op: 28 april 2015

Op maandagavond 11 mei 2015 bent u weer van harte welkom in de “Oudheidkamer” van verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen met uw vragen over genealogie. De leden van de werkgroep GENEALOGIE binnen onze Historische Vereniging willen u weer graag van dienst zijn om richting te geven in de zoektocht naar het verleden van uw dierbaren. Wij weten ons daarbij altijd weer gesteund door een groepje vaste bezoekers die dan hun steentje bij dragen aan de overdracht van hun kennis en ervaringen met stamboomonderzoek. Deze al weer laatste inloopavond van dit seizoen begint zoals gebruikelijk om 19.30 uur en de toegang is gratis.
Het enthousiasme voor deze avonden is echter van dien aard dat wij u willen vragen om uw komst van te voren even aan te melden. Dit vanwege een beperkt aantal computers en om zo mogelijke teleurstelling te voorkomen.

Aanmelden kan bij: h.v.dreumel@gmail.com of 0297-286797Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulp bij stamboomonderzoek

Op maandagavond 11 mei 2015 bent u weer van harte welkom in de “Oudheidkamer” van verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen met uw vragen over genealogie. De leden van de werkgroep GENEALOGIE binnen onze Historische Vereniging willen u weer graag van dienst zijn om richting te geven in de zoektocht naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: