001 -Family
Rennen voor JUNI BEWEEGT

Rennen voor JUNI BEWEEGT


Geplaatst op: 28 april 2015

Op donderdag 7 mei om 14.30 uur wordt de aftrap gegevens van JUNI BEWEEGT met een sportieve prestatie: een rondje hardlopen door het dorp. Het doel van JUNI BEWEEGT is: ga bewegen, dat is goed voor je gezondheid!

JUNI BEWEEGT biedt mensen de kans om allerlei sporten en beweegvormen uit te proberen. Drie-entwintig sportaanbieders stellen trainingen en lessen open voor iedereen, die een JUNIBEWEEGTpas heeft gekocht. Met die pas kunt u naar allerlei sportscholen, naar lessen in het zwembad, je kunt aan je conditie werken, badmintonnen, (tafel)tennissen, trimhockey leren, wandelen of een hardlooptraining doen bij de Veenlopers. Zij zorgen ook voor het parcours. 

U kunt ook naar yoga, naar sta/zitgym, als u wat moeilijker lang kunt staan, of een les medisch verantwoord bewegen kiezen. En een middagje bowlen behoort ook tot de mogelijkheden. Om mee te doen aan JUNI BEWEEGT hoeft u alleen de JUNI BEWEEGTpas aan te schaffen. Deze is á contant te koop bij Tympaan – de Baat in Mijdrecht en Abcoude, of te verkrijgen via www.junibeweegt.nl. De pas kost 10 euro, en daarvoor kunt u dus een maand lang bijna elke dag een sportieve activiteit uitproberen.

JUNI BEWEEGT wordt in opdracht van de gemeente De Ronde Venen ook dit jaar georganiseerd door Spel en Sport DRV.

Bewegen is goed voor u, het maakt u fitter en gezonder. JUNI BEWEEGT is een kans om daarmee te beginnen. Zoek op www.junibeweegt.nl en vind een voor u leuke manier om te bewegen! Voor 10 euro hoeft u het niet te laten!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rennen voor JUNI BEWEEGT

Op donderdag 7 mei om 14.30 uur wordt de aftrap gegevens van JUNI BEWEEGT met een sportieve prestatie: een rondje hardlopen door het dorp. Het doel van JUNI BEWEEGT is: ga bewegen, dat is goed voor je gezondheid! JUNI BEWEEGT biedt mensen de kans om allerlei sporten en beweegvormen uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: