Prijswinnaars koffiekaartenloterij Stee-Inn/Willisstee

Prijswinnaars koffiekaartenloterij Stee-Inn/Willisstee


Geplaatst op: 28 april 2015

Aan het begin van het sportseizoen 2014/2015 is “Stee-Inn” in Dorpscentrum Willisstee in Wilnis weer begonnen met een nieuwe koffiekaarten-actie voor haar vaste klanten. Middels aanschaf van zo’n kortingskaart kon je meedoen aan een loterij, met als 1e prijs een verrassingspakket ter waarde van € 50,-, als 2e prijs een verrassingspakket ter waarde van € 25,-en als 3e prijs een 10-koppen-koffiekaart ter waarde van € 14,-.

De prijzen hebben dit jaar een koninklijk tintje en zijn met zorg samengesteld en geschonken door Ron en Brigitte de Groot. Speciaal woord van dank voor onze sponsor “Brood- en Banketbakkerij Tersteeg” uit Wilnis. Op donderdag 23 april jl. heeft de trekking plaatsgevonden onder het toeziend oog van Henny Aafjes en Anneke Lambregts, beide leraressen van Spel en Sport DRV en hierbij zijn de volgende winnaars uit de bus gekomen: de 1e Prijs voor de heer en mevrouw Rijnbeek, beide sportend bij Spel en Sport DRV en de 2e Prijs voor mevrouw Aria Dolmans, lid van Biljartteam “Stieva-Aalsmeer” en trainend bij Veenland Biljart.

De 3e prijswinnaar wenste niet vermeld te worden in de krant. Alle winnaars, van harte gefeliciteerd!!!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijswinnaars koffiekaartenloterij Stee-Inn/Willisstee

Aan het begin van het sportseizoen 2014/2015 is “Stee-Inn” in Dorpscentrum Willisstee in Wilnis weer begonnen met een nieuwe koffiekaarten-actie voor haar vaste klanten. Middels aanschaf van zo’n kortingskaart kon je meedoen aan een loterij, met als 1e prijs een verrassingspakket ter waarde van € 50,-, als 2e prijs een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: