Atlantis flink ten onder tegen Achilles

Geplaatst op: 28 april 2015

Een half uur later dan gepland startte de wedstrijd tegen het Haagse Achilles, een tamelijk onbekende tegenstander voor Atlantis. Achilles liet zich meteen gelden door een bliksemstart, al na enkele minuten kon Atlantis tegen een 4-0 achterstand aankijken. Achilles schoot in deze periode heel zuiver, terwijl Atlantis als vanouds weer te veel moeite had met het afronden van de vele kansen. Hierna kon de ploeg uit Mijdrecht gelukkig weer een klein beetje aanhaken. Na de rust leek Atlantis wat scherper uit de kleedkamer te komen, met goede hoop werd het gat naar twee doelpunten achterstand geschoten. Niets bleek minder waar, want dit doelpunt was tevens het laatste doelpunt voor Atlantis. Achilles kon van 8-6 uitlopen naar 16-6, wat de eindstand werd van deze teleurstellende wedstrijd van Atlantis.

Komende twee weken zal er flink wat energie geleverd moeten worden door het eerste team van Atlantis, want op 9 mei staat de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent KIOS op het programma. Om 16.00 uur zal deze thuiswedstrijd plaatsvinden op het Atlantisterrein aan de Hoofdweg. We hopen op alle steun en toeverlaat voor deze belangrijke wedstrijd!

Op 25 april reisde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 af naar Den Haag om het op te nemen tegen Achilles. Achilles maakte haar favorietenstatus waar en Atlantis verloor met ruime cijfers. Atlantis liet zich voornamelijk in de tweede helft overdonderen en reisde met een pijnlijke 16-6 nederlaag naar huis. … Lees meer »