001 -Family
Kom zaterdag 2 mei naar de Wilnisse rommelmarkt

Kom zaterdag 2 mei naar de Wilnisse rommelmarkt


Geplaatst op: 28 april 2015

De Wilnisse Rommelmarkt wordt al sinds 1974 ieder jaar gehouden. Deze rommelmarkt wordt al deze jaren al georganiseerd door jongeren van de Jeugdvereniging van de Hervormde Gemeente van Wilnis.

Traditioneel wordt de Wilnisse Rommelmarkt op de eerste zaterdag van mei gehouden. De opbrengst van dit jaar is bestemd voor de renovatie van de eetruimte van het kindertehuis in Abod, Roemenië. Dit jaar wordt de rommelmarkt gehouden op zaterdag 2 mei. De dagindeling ziet er als volgt uit:

Om klokslag 9:30 wordt het lint doorgeknipt door iemand die veel betekent (heeft) voor de Wilnisse Rommelmarkt. Vanaf 12:00 vindt er een opbod plaats met aansluitend een verloting. De goederen die tijdens dit opbod en de verloting aan de man gebracht worden zijn vaak giften van winkeliers en ondernemers uit de regio, maar ook unieke stukken die door particulieren beschikbaar zijn gesteld. De hoofdprijs van dit jaar is 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo!
Om 15:00 sluit de rommelmarkt weer en wordt alles opgeruimd.

Na jarenlang te hebben mogen verblijven op het schoolplein van de Koningin Julianaschool heeft de Wilnisse Rommelmarkt vanaf 2005 een andere locatie moeten zoeken vanwege verbouwingen op het schoolplein. Deze locatie werd gevonden op een steenworp afstand van de 'oude' locatie, namelijk op het kerkplein van de Hervormde Kerk. In combinatie met een deel van de Stationsweg hebben wij hier een prachtige locatie, nog steeds in het hart van Wilnis-Dorp.

Wij zien u graag op de rommelmarkt, tot dan!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom zaterdag 2 mei naar de Wilnisse rommelmarkt

De Wilnisse Rommelmarkt wordt al sinds 1974 ieder jaar gehouden. Deze rommelmarkt wordt al deze jaren al georganiseerd door jongeren van de Jeugdvereniging van de Hervormde Gemeente van Wilnis. Traditioneel wordt de Wilnisse Rommelmarkt op de eerste zaterdag van mei gehouden. De opbrengst van dit jaar is bestemd voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: