001 - Week van de ontmoeting
SV Hertha heeft de top bereikt met nieuwbouw

SV Hertha heeft de top bereikt met nieuwbouw


Geplaatst op: 28 april 2015

Vrijdag 24 april is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw bij SV Hertha in Vinkeveen. Onder grote belangstelling van vele sponsoren en vrijwilligers werd de vlag gehesen door de opzichters van de bouw, Hennie van Beek en Jan van de Moolen. De andere leden van de bouwcommissie, Paul Hartsink, Martijn Zeldenrijk, Ton Kok en Rob de Kuiper ontvouwden twee transparante doeken, waarop alle sponsoren en het uiteindelijke doel zichtbaar werden. Deze prachtige impressie van de nieuwe kantine en kleedkamers hangt nu naast de bestuurskamer, dus voor iedereen zichtbaar.
Harry van Genderen, de voorzitter van SV Hertha, liet het geheel nog eens de revue passeren. Waarom de verbouwing noodzakelijk was, wat er de afgelopen periode allemaal voor werkzaamheden zijn verricht. Waar niet altijd veel van te zien was, omdat het meeste onder de grond zit, maar wel veel werk is geweest. Tevens maakte de voorzitter van de gelegenheid gebruik om de Vobi te feliciteren met het winnen van de beste onderneming van het jaar 2014. Uiteraard werden ook alle andere sponsoren even vermeldt. Of het nu het graafwerk is van Cor van der Toorn of het heiwerk van de firma Mollers, de firma Kool, of het peurwerk door de Vobi. Het beton storten door de firma Kroese, de ijzeren palen geschonken door de firma van Schie, in elkaar gezet door de firma Borger, gemoffeld door de firma Koppers en van der Hulst, geplaatst door Borger en de overkapping die is geplaatst door de firma Samson, het is allemaal geheel belangeloos gesponsord. Daarnaast hebben ook verschillende bedrijven belangeloos diverse materialen geleverd, zoals van Walraven, Wűrth en IJzerhandel Dirk Stam.
Uiteraard moet er nog veel meer werk verzet worden, voordat de opening van deze nieuwbouw echt gevierd kan worden. De bedoeling is om dit aan het begin van de nieuwe competitie te verwezenlijken. Financieel is Hertha al een heel eind op weg, maar er is nog een klein gat. Daarom zoekt Hertha nog meer mensen, die de club willen helpen. Bijvoorbeeld door het aanschaffen van een obligatie van 100 of 250 euro of een aantal obligaties, dat kan ook. Je leent dit bedrag voor een bepaalde periode uit en op een later moment wordt dit weer terug betaald. Wil je hierover meer weten, kijk dan even op www.hertha.nl/nieuwbouw of neem contact op met iemand van het bestuur.
Al met al was het een zeer geslaagde avond en een gezellig gebeuren in de Hertha kantine. Vele leden, maar ook niet leden hebben zich opgegeven om te komen helpen met allerhande klussen, die straks ook nog te gebeuren staan. Dit onder het motto “vele handjes maken licht werk.”Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SV Hertha heeft de top bereikt met nieuwbouw

Vrijdag 24 april is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw bij SV Hertha in Vinkeveen. Onder grote belangstelling van vele sponsoren en vrijwilligers werd de vlag gehesen door de opzichters van de bouw, Hennie van Beek en Jan van de Moolen. De andere leden van de bouwcommissie, Paul Hartsink, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: