Kinderboerderij De Olievaar op 2 mei open voor bezoekers


Geplaatst op: 28 april 2015

Met het overhandigen van het plan van aanpak aan de wethouder op 8 april dacht Stichting Kinderboerderij De Olievaar al een grote stap dichterbij een volledige en officiële opening op 2 mei te zijn. Helaas blijkt dat er meer tijd gaat zitten in de totstandkoming van een overeenkomst tussen de gemeente en de stichting.

Stichting Kinderboerderij De Olievaar heeft er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken en dat de gemeenteraad en het college van de gemeente Uithoorn er alles aan zal doen om dit burgerinitiatief tot een succes te maken. Ook zij zien graag dat er weer een kinderboerderij komt voor de bewoners van Uithoorn. De stichting is in overleg met de gemeente om te kijken of het mogelijk is om tot de officiële opening op woensdag- en vrijdagmiddagen het terrein van de kinderboerderij open te stellen.

In samenspraak met de gemeente zal het terrein van de kinderboerderij De Olievaar op zaterdag 2 mei eenmalig beperkt open zijn voor bezoekers.
Geen vuurwerk of een drumband of een burgemeester met een ambtsketen die plechtig een lint doorknipt. Maar gewoon een gezellige dag voor kinderen met allerlei activiteiten, zoals een koeienspel, een kangoeroespel, schmink voor kinderen en nog veel meer. De hekken gaan open om 10:00 uur en weer dicht rond 14:00 uur.
Kijk op de site www.olievaar.nl voor meer informatie.

Ondertussen gaat de stichting achter de schermen door met alle voorbereidingen, het werven van vrijwilligers en sponsoren. Want de stichting heeft jullie hulp nodig om de kinderboerderij tot een succes te maken. Vrijwilligers van de kinderboerderij komen deze week bij u langs met de collecte voor het Oranjefonds. Van uw gift gaat de helft naar sociale initiatieven in de regio en de andere helft gaat naar de kinderboerderij.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboerderij De Olievaar op 2 mei open voor bezoekers

Met het overhandigen van het plan van aanpak aan de wethouder op 8 april dacht Stichting Kinderboerderij De Olievaar al een grote stap dichterbij een volledige en officiële opening op 2 mei te zijn. Helaas blijkt dat er meer tijd gaat zitten in de totstandkoming van een overeenkomst tussen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: