De Baat (2e)
Energieke koningsspelen op de St Jozefschool Vinkeveen

Energieke koningsspelen op de St Jozefschool Vinkeveen


Geplaatst op: 28 april 2015

Afgelopen vrijdag was het al weer de derde keer dat de Koningsspelen plaatsvonden op de Sint Jozefschool in Vinkeveen. Na een gezond ontbijt in de klas verzamelden alle kinderen zich op het grote schoolplein. Daar hield directeur juf Corrie van der Kroef een korte toespraak waarna zij de Koningsspelen voor geopend verklaarde. Vrolijke muziek schalde over het schoolplein en alle kinderen deden de warming-up op het Koningslied van dit jaar, met het thema Energie.

Daarna werden alle schoolpleinen van de school in gebruik genomen voor het doen van oud Hollandse spelletjes zoals aardappel lopen en zaklopen, maar ook hockey en samenwerkingsoefeningen stonden op het programma. Ook in De Boei konden de kinderen volop hun energie kwijt: spijkerbroek hangen, een hindernisbaan... het was er allemaal en nog meer! Het was mooi weer en de kinderen kregen het behoorlijk warm… het was dan ook heerlijk om aan het eind van de dag een verkoelende duik te kunnen nemen in het Veenweidebad. Met dank aan het lerarenteam en alle helpende ouders hebben de kinderen een heerlijk actieve Koningsspelen beleefd.

Een beter begin van de meivakantie hadden zij zich niet kunnen wensen!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Energieke koningsspelen op de St Jozefschool Vinkeveen

Afgelopen vrijdag was het al weer de derde keer dat de Koningsspelen plaatsvonden op de Sint Jozefschool in Vinkeveen. Na een gezond ontbijt in de klas verzamelden alle kinderen zich op het grote schoolplein. Daar hield directeur juf Corrie van der Kroef een korte toespraak waarna zij de Koningsspelen voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: