001 -Family

Interview met Commissaris van de Koning op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 28 april 2015

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl.

‘Let’s Go 2 the Disco’ vakantie special
Het is weer meivakantie, lekker twee weken geen school en leuke dingen doen. Tijdens de vakantie staan er natuurlijk ook weer twee leuke uitzendingen gepland bij ‘Let’s Go 2 the Disco’ op vrijdag 1 en 8 mei.
Tijdens deze uitzendingen komen er zoals gebruikelijk leuke gasten langs. Zo komt Tessa Westerhof naar de studio om te vertellen over de Kindervakantieweek en zal Jay Hogenboom aanschuiven met zijn dj leraar Renee.
Daarnaast nodigen programmamakers Kim en Joey ook alle kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart uit om langs te komen in de studio. Vind je het leuk om een keer een uitzending bij te wonen? Wil jij live je favoriete nummer aanvragen? Heb je iets leuks te vertellen? Kom gewoon naar de studio van Radio Aalsmeer-studio! In de hal staat een microfoon klaar waarmee je live te horen bent in de uitzending. Vrijdag 1 en 8 mei ben je van harte welkom tussen 18.00 en 19.00 uur.

‘Door de Mangel’ op herhaling
Afgelopen maandag viel er een herhaling van 21 april 2014 te horen van ‘Door de Mangel’. In die uitzending was kunstenaar Mark van Kuppevelt te horen. Ook komende maandag is er geen live uitzending van de Aalsmeerse talkshow, maar kunt u opnieuw luisteren naar een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering. Op 4 mei is het fotografe Astrid Mulder die voor de tweede keer langs komt. Overigens kan deze uitzending komen te vervallen i.v.m. de actualiteit (Nationale Herdenking). Houd daarvoor de website van Radio Aalsmeer in de gaten. Op maandag 11 mei start weer de reguliere cyclus van ‘Door de Mangel’ met Bettine Clemens. Zij is betrokken bij de Zeilschool Aalsmeer, maar kan ook een behoorlijk bosje bloemschikken.

Interview Remkes donderdag in ‘Stamtafel’
Radio Aalsmeer heeft een interview opgenomen met Commissaris van de Koning Johan Remkes tijdens een persmeeting op donderdagmiddag 23 april jl. bij Jachthaven Van Wijk Maritiem in Kudelstaart. Remkes was die dag op werkbezoek in Aalsmeer en heeft met de pers gesproken en dus ook met Radio Aalsmeer. In een uitzending van circa 25 minuten doet de lokale omroep hiervan verslag. Het was de bedoeling het interview met de Commissaris van de Koning na de raadsvergadering van donderdag jl. uit te zenden, maar de raad had echter meer tijd nodig dan gepland en daarom besloot de redactie de uitzending van het interview te verschuiven naar komende donderdag. U kunt het interview donderdag 30 april beluisteren vanaf 20.00 uur in het ‘Stamtafel Actueel’.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Een uitzending gemist? Dan kunt u het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep via ‘Uitzending Gemist’. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Interview met Commissaris van de Koning op Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. Wekelijks brengt de omroep 24 uur per dag informatieve programma’s voor alle geledingen uit de gemeente en overdag en ’s nachts heerlijke muziek. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), of luister … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: