001 -Family
KARWEI Mijdrecht de beste van Nederland

KARWEI Mijdrecht de beste van Nederland


Geplaatst op: 28 april 2015

Al voor de derde keer is de KARWEI in Mijdrecht de beste van Nederland. Elk jaar is er een wedstrijd onder alle 136 KARWEI’s. Een jury bestaande uit retaildeskundigen en het Management van KARWEI bepalen de winnaar. Mijdrecht gaat er dit jaar wederom met de prijs van door, wat is het geheim?

Bouwmarktmanager Marco Kruse: “Gedurende de wedstrijd wordt een heel jaar lang op verschillende punten gemeten. Van omzet en aantal klanten tot de ervaring van de klanten en de prestaties van het team. We hebben op de verschillende onderdelen constant hoog gescoord. Maar het echte geheim zit ‘m denk ik in onze mensen. De laatste ronde van de wedstrijd was namelijk een presentatie van de bouwmarkt aan de jury en dat gaf de doorslag. De jury was enorm onder de indruk van het enthousiasme van het team en de manier waarop zij met klanten omgaan. We zijn enorm blij met deze titel, maar blijer nog zijn we met al onze klanten die graag bij ons willen blijven winkelen.

Uiteraard gaan we deze mooie prijs ook uitgebreid vieren in de winkel, binnenkort meer daarover!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KARWEI Mijdrecht de beste van Nederland

Al voor de derde keer is de KARWEI in Mijdrecht de beste van Nederland. Elk jaar is er een wedstrijd onder alle 136 KARWEI’s. Een jury bestaande uit retaildeskundigen en het Management van KARWEI bepalen de winnaar. Mijdrecht gaat er dit jaar wederom met de prijs van door, wat is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: