001 - Tuimarkt
Promofessionals steekt de heren van Wilnis 1 in het nieuw!

Promofessionals steekt de heren van Wilnis 1 in het nieuw!


Geplaatst op: 30 april 2015

Sponsor van het eerste uur Promofessionals heeft het eerste heren zondag team van tennisvereniging Wilnis in het nieuw gestoken. Al enige jaren speelt het team van Captain Johan van Westendorp in de kleding van Jeroen Weber zijn Promofessionals!

Aan het einde van afgelopen seizoen heeft het heren team kenbaar gemaakt dat oa. de shirtjes aan vervanging toe bleken te zijn. “De kritische heren ervaarden enkele uiteenlopende mankementen zoals het krimpen in de was”, aldus de zeer gestructureerde en geordende Captain die dit mankement aan den lijve heeft ondervonden.

De sponsor en tevens door blessures geteisterde niet spelend lid van het team Jeroen Weber heeft dit ter harte genomen en werd bereid gevonden om samen met de Captain een nieuw pakket samen te stellen. Na weken van zoek- en speurwerk, passen en meten heeft dit geleid tot een heel mooi tenue wat aan alle wensen van de 6 heren voldoet en uitstekend past bij het speelniveau van deze mannen. Zij waren dan ook weer zeer dankbaar met dit perfect samengestelde pakket!

Volgens de sponsor zal deze strakke uitstraling menig tegenstander imponeren en tijdens de eerste competitie wedstrijd resulteerde dit in een prachtige 5-1 winst op het team van Woerden. Helaas ging de wedstrijd tegen Vep in de remise. De door omstandigheden iets vertraagde nieuwe polo’s zorgden op dag 3, 19 April, wederom voor een klinkende 5-1 overwinning. Na deze overwinning zagen de vele toegestroomde toeschouwers toch een klein beetje titelaspiratie bij de mannen. Een heel klein beetje! Of deze winnende lijn voortgezet gaat worden hangt af van de Captain. Hij stippelt nauwkeurig de koers uit en is gedurende de week druk bezig met het analyseren van de tegenstander en het bepalen van de speelvolgorde.

Promofessionals, van Jeroen Weber, is in de wijde omgeving bekend door zijn jarenlange ervaring op het gebied van promotie artikelen op maat. Hij weet dan ook feilloos aan te voelen waar iemand naar op zoek is en zal er dan ook alles aan doen om je tevreden te stellen! Professional in promotionals. Dat is waar Promofessionals voor staat! Van bedrukte kleding en bijzondere cadeaupakketten tot custom made promotionals en originele gadgets met logo. Jeroen en zijn team helpen je daar graag bij! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op zijn site: www.promofessionals.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Promofessionals steekt de heren van Wilnis 1 in het nieuw!

Sponsor van het eerste uur Promofessionals heeft het eerste heren zondag team van tennisvereniging Wilnis in het nieuw gestoken. Al enige jaren speelt het team van Captain Johan van Westendorp in de kleding van Jeroen Weber zijn Promofessionals! Aan het einde van afgelopen seizoen heeft het heren team kenbaar gemaakt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: