001 -Family
Zeilschool de Vinkeveense Plassen doet mee aan HISWA Nationale Zeildag op 6 mei

Zeilschool de Vinkeveense Plassen doet mee aan HISWA Nationale Zeildag op 6 mei


Geplaatst op: 30 april 2015

Woensdag 6 mei 2015 is uitgeroepen tot de HISWA Nationale Zeildag. Door heel Nederland kan iedereen die dag gratis kennismaken met watersport bij een van de 25 deelnemende zeilscholen van HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersport. Ook Zeilschool de Vinkeveense Plassen doet mee aan deze dag. De zeilscholen haken met het initiatief aan op de Week van de Watersport die dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd door Bohil Media.

Bij alle deelnemende zeilscholen is iets te beleven; een open dag, een zeilclinic, surfles of een workshop. De zeilscholen hopen op die manier zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen.

Jessica Zandbergen, projectleider Nationale Zeildag van HISWA Vereniging: “Het is algemeen bekend dat Nederlandse kinderen weinig bewegen en weinig buitenspelen. Wij zien het als taak om kinderen te laten ontdekken hoe leuk en sportief watersport is. Daar is de Week van de Watersport in de meivakantie de uitgelezen kans voor.” Tijdens de meivakantie verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen ook weer haar eerste zeilkamp van het seizoen. Dus tijdens de Nationale Zeildag is er een breed scale van bootjes actief op de plassen. Dus naast het actief deelnemen aan de zeilsport is er voor bezoekers dan ook van alles te zien en te beleven. Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Er staan instructeurs klaar om jou de eerste kennismaking met de zeilsport te laten meemaken. Tijdens de meivakantie is Pannenkoekenrestaurant Het Voordek ook geopend zodat ook de inwendige mens niets te kort hoeft te komen. Het restaurant is gelegen direct aan de haven van de zeilschool.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeilschool de Vinkeveense Plassen doet mee aan HISWA Nationale Zeildag op 6 mei

Woensdag 6 mei 2015 is uitgeroepen tot de HISWA Nationale Zeildag. Door heel Nederland kan iedereen die dag gratis kennismaken met watersport bij een van de 25 deelnemende zeilscholen van HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersport. Ook Zeilschool de Vinkeveense Plassen doet mee aan deze dag. De zeilscholen haken met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: