001 - Tuimarkt
10 mei Moederdag. Zoek jij nog een origineel cadeau?

10 mei Moederdag. Zoek jij nog een origineel cadeau?


Geplaatst op: 30 april 2015

Zondag 10 mei is het Moederdag en wil jij deze keer met een origineel cadeau komen, geef je moeder een keer iets anders dan een luchtje of een bos bloemen. Geef haar een kennismakingsgesprek bij Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent Lodi, van Balans Gewichtsconsulent.

Geeft je moeder vaker aan, dat ze graag eens een paar kilo kwijt wilt raken, deze zomer in bikini wilt stralen, maar wel gewoon wilt blijven eten? Lukt dit haar zelf niet? Geen nood.

In mijn praktijk Balans Gewichtsconsulent begeleid ik cliënten met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken naar een gezond gewicht en gezond eet- en leefpatroon. Hierbij maak ik gebruik van de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. De nadruk ligt niet alleen op gezonder eten, maar ook op gedrag, waardoor de cliënt (te) veel eet. Als hulpmiddel maak ik gebruik van de keuzetabel en eettabel van het Voedingscentrum.

Geef je moeder dit jaar voor Moederdag een gratis kennismakingsgesprek bij Balans. Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek krijgt je moeder een analyse van haar vetpercentage, gewicht, spiermassa, de knelpunten in haar voeding en vooral natuurlijk tips om gezond te eten.

Bel voor informatie 06 12912878 of mail naar info@balans-gewichtsconsulent.nl

Balans Gewichtsconsulent – de Ronde Venen


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10 mei Moederdag. Zoek jij nog een origineel cadeau?

Zondag 10 mei is het Moederdag en wil jij deze keer met een origineel cadeau komen, geef je moeder een keer iets anders dan een luchtje of een bos bloemen. Geef haar een kennismakingsgesprek bij Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent Lodi, van Balans Gewichtsconsulent. Geeft je moeder vaker aan, dat ze graag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: