Inbrekers weten Abcoude na maanden weer te vinden

Inbrekers weten Abcoude na maanden weer te vinden


Geplaatst op: 3 mei 2015

Abcoude - Afgelopen week liet de politie vol trots weten dat Abcoude al bijna twee maanden geen last heeft gehad van inbrekers. Waarschijnlijk is er te vroeg gejuicht want dit weekend sloegen de inbrekers weer hun slag. 

Vrijdagavond werden er drie mannen aangehouden op verdenking van een inbraak aan de Johan van Gorkumstraat. Toen meldde een beveiligingsbedrijf dat na een inbraakalarm op camera te zien was hoe een aantal personen in een woning aan het inbreken waren.

Zondagmiddag dachten inbrekers weer hun slag te kunnen slaan, ditmaal aan de Torenlaan. Jammer genoeg voor de inbrekers werden zij opgemerkt waarna zij op de vlucht sloegen. Via een burgernetbericht vroeg de politie inwoners uit te kijken naar het duo, helaas zonder resultaat. 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbrekers weten Abcoude na maanden weer te vinden

Abcoude - Afgelopen week liet de politie vol trots weten dat Abcoude al bijna twee maanden geen last heeft gehad van inbrekers. Waarschijnlijk is er te vroeg gejuicht want dit weekend sloegen de inbrekers weer hun slag.  Vrijdagavond werden er drie mannen aangehouden op verdenking van een inbraak aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: