001 -Family
VIOS maakt het spannend

VIOS maakt het spannend


Geplaatst op: 4 mei 2015

Woensdagavond 29 april ging VIOS met de bus naar Bunschoten-Spakenburg alwaar op het hoofdveld van de IJsselmeervogels de eerste taptoe van 2015 gelopen werd. Het werd, ondanks de tegenvallende weersomstandigheden, een mooie uitvoering van de CSI-show “The Lost Girl”.

Nu is een voetbalveld niet de meest gezellige plek om een taptoeshow te lopen. Het mist de ambiance en akoestiek van een dorpsplein. Maar het geeft wel de ruimte om de show onbelemmerd voor het voetlicht te brengen.
Het werd een goede run, zoals dat in taptoe-termen heet. De kleine groep en het grote veld vergden wel het uiterste van de muzikanten, maar op een enkele te geforceerde noot klonk het voortreffelijk en waren de showelementen strak. De show, waarin de VIOS rechercheurs op zoek gaan naar het verdwenen meisje, gedanst door Romy Sluijs, oogstte veel waardering bij het publiek en de organisatie. VIOS mag terugkijken op een geslaagd optreden!

Voor beeldmateriaal en meer informatie over VIOS en (leren) muziek maken kun je terecht op de website www.vios-mijdrecht.nl.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS maakt het spannend

Woensdagavond 29 april ging VIOS met de bus naar Bunschoten-Spakenburg alwaar op het hoofdveld van de IJsselmeervogels de eerste taptoe van 2015 gelopen werd. Het werd, ondanks de tegenvallende weersomstandigheden, een mooie uitvoering van de CSI-show “The Lost Girl”. Nu is een voetbalveld niet de meest gezellige plek om een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: