001 -Family
Diwonuso

Vrijdag 8 mei De Vrijdagshow in N201


Geplaatst op: 4 mei 2015

Vrijdag 8 mei de Vrijdagshow in N201 met drie pop/rock bands: Ladies Decision, Diwonuso en The Hubschrauber.

Ladies Decision is een ambitieuze en vrolijke band met uitsluitend vrouwelijke muzikanten uit de omgeving Utrecht. Het nieuwe album 'Not Otherwise Specified' is hun eerste complete album en bestaat uit alleen eigen werk.
Diwonuso is een lekker los bandjes vol catchy riffjes en melodietjes, beetje funk, beetje punk, beetje bluesy; een fijn bandje om naar te luisteren.
The Hubschrauber laat zich inspireren door de rauwheid van bands als QOTSA en Nirvana, maar spelen zij tegelijkertijd met de intimiteit en melancholie die men tegenkomt in de muziek van artiesten zoals Spinvis en Elliott Smith.
Behalve leuke bands kun je natuurlijk ook langs komen voor de gezelligheid, een potje poolbiljart of darts en om een een drankje te doen aan de ruim gesorteerde bar van N201: genoeg te doen!
N201 is open vanaf 20:30 en de entree is gratis.

Diwonuso

Ladies decision

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag 8 mei De Vrijdagshow in N201

Vrijdag 8 mei de Vrijdagshow in N201 met drie pop/rock bands: Ladies Decision, Diwonuso en The Hubschrauber. Ladies Decision is een ambitieuze en vrolijke band met uitsluitend vrouwelijke muzikanten uit de omgeving Utrecht. Het nieuwe album 'Not Otherwise Specified' is hun eerste complete album en bestaat uit alleen eigen werk.Diwonuso … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: