001 - Week van de ontmoeting
Vinkeveen krijgt eigen magazine

Vinkeveen krijgt eigen magazine


Geplaatst op: 8 mei 2015

Op de dag voor Vinkeveen Ontwaakt (9 mei) verschijnt er een nieuw blad in De Ronde Venen: een (recreatie) magazine Vinkeveen en omgeving.

Een magazine gevuld met allerlei tips over Vinkeveen, de Vinkeveense Plassen en haar directe omgeving. Over fietsen, wandelen, varen, duiken en vissen. Met korte impressies en aankondigingen van de evenementen die de komende maanden in De Ronde Venen georganiseerd worden. Maar ook met tips voor een heerlijk dagje uit in de directe omgeving. Bij goed weer, maar ook als het weer wat minder is. Met interviews en bedrijven in beeld. Een duidelijke overzichtskaart en een overzichtelijke evenementenagenda complementeren het fraai vormgegeven blad.

Kortom, een blad dat laat zien dat Vinkeveen en haar directe omgeving een ‘place to be’ is. Voor de bewoners, maar zeker ook voor de talrijke toeristen die Vinkeveen de komende maanden voor één of meerdere dagen bezoeken.

Grafisch Ontwerper Jaco Kroon van Pijl 14 staat aan de wieg van dit blad. “Ik loop al een tijdje met dit idee rond en de afgelopen maanden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik dit blad opgezet. Als geboren en getogen Vinkevener vind ik dat we Vinkeveen, de Vinkeveense Plassen en de directe omgeving beter moeten verkopen. We moeten laten zien hoe mooi het hier is en dat De Ronde Venen genoeg te bieden heeft. Je moet het alleen wel even weten. Het afgelopen jaar ben ik wat meer gaan fotograferen en vooral ‘s morgens vroeg en wat later op de avond zie je hoe mooi het hier is. Op en rond de Vinkeveense Plassen, maar ook in de polder, Waverhoek of Botshol. De rust, de ruimte, de natuur. Kijk om je heen, ervaar het en geniet. Dat gevoel en die boodschap wil ik ook aan de lezers meegeven. Vinkeveen en haar dirtecte omgeving verdient een fraai visitekaartje en ik denk dat dit blad daar een bijdrage aan levert.”

Het blad, met een oplage van 30.000 stuks, wordt deze week gelijktijdig met De Groene Venen huis-aan-huis in De Ronde Venen verspreid. Daarnaast is het de komende maanden op diverse plaatsen verkrijgbaar.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveen krijgt eigen magazine

Op de dag voor Vinkeveen Ontwaakt (9 mei) verschijnt er een nieuw blad in De Ronde Venen: een (recreatie) magazine Vinkeveen en omgeving. Een magazine gevuld met allerlei tips over Vinkeveen, de Vinkeveense Plassen en haar directe omgeving. Over fietsen, wandelen, varen, duiken en vissen. Met korte impressies en aankondigingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: