001 - Escaperoom aglemeen
Van raadselachtige afbeeldingen tot jonge dj bij Radio Aalsmeer

Van raadselachtige afbeeldingen tot jonge dj bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 5 mei 2015

Aalsmeer - Deze week bij Radio Aalsmeer onder meer veel aandacht voor Ride for the Roses. Maar ook marketingkoning Jean-Paul Schaddé van Dooren en Bettine Clemens van Zeilschool Aalsmeer schuiven aan.

Het programma ‘Halte Zwarteweg’ zendt de ene week een interview uit, de andere week muziek (rondom een wisselend thema). Na het interview met schermleraar Pascal Kenter vorige week is het donderdag 7 mei van 18.00 tot 19.00 uur weer tijd voor muziek. Deze editie is de muziek niet aan een thema verbonden.

Welkom!
Het jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ heeft vrijdag 8 mei van 18.00 tot 19.00 uur een echte dj te gast, namelijk Jay Hogenboom. Samen met zijn dj-leraar Renee vertelt hij over hoe je dj wordt. Natuurlijk laat hij ook een zelfgemaakte mix horen. Ook zin om te komen? Je bent welkom! Daarnaast hoor je de uit-agenda en Joey en Kim verklappen welke liedjes het meest worden aangevraagd.
Later die avond staat ‘Vrijdagavondcafé’ tussen 21.00 en 23.00 uur geheel in het teken van Ride for the Roses. Onder meer locoburgemeester Ad Verburg, projectleider Albert Vuil en voorzitter Fred Doeleman schuiven aan. Ook hoor je de radiocommercial die presentator Ron en het bedrijf Sound FX uit Aalsmeer samen belangeloos maakten. De commercial wordt op vijf radiostations in de regio uitgezonden. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk fietsers zondag 6 september aan de start bij Flora Holland te krijgen. De opbrengst van Ride for the Roses is voor KWF Kankerbestrijding.
In ‘Aalsmeer Politiek’ wordt elke week de Aalsmeerse politieke week doorgenomen met een andere partij. Zaterdag 9 mei van 12.00 tot 13.00 uur is het de beurt aan PACT Aalsmeer.

Raadselachtige afbeeldingen
Gek op alternatieve muziek en de actualiteit? Zondagavond 10 mei is er van 23.00 tot 24.00 uur weer een nieuw ‘Marjolijstje’. Iedere zondagavond is er een nieuw thema, dat vaak voorkomt uit de actualiteit. Presentatrice Marjolein Hermans maakt via haar Twitteraccount (@Marjolijstje) elke week in de aanloop naar haar uitzending het thema van bekend aan de hand van raadselachtige afbeeldingen.

Het interactieve social mediaprogramma ‘Uur van Puur’ heeft voor maandag 11 mei tussen 18.00 en 19.00 uur marketingkoning Jean-Paul Schaddé van Dooren weten te strikken. Hij is de man achter de formats en marketingstrategie van Flora Holland en haar kwekers. En ook de gebruikelijke columns van Elja Daae en Herman Couwenbergh komen voorbij.
Na twee weken vakantie is het programma ‘Door de Mangel’ weer van de partij. Van 19.00 tot 20.00 uur wordt Bettine Clemens door de mangel gehaald. Zij is betrokken bij de Zeilschool Aalsmeer, maar kan ook een behoorlijk bosje bloemschikken.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Daar vindt u ook de contact – en bezoekgegevens. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer).

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van raadselachtige afbeeldingen tot jonge dj bij Radio Aalsmeer

Aalsmeer - Deze week bij Radio Aalsmeer onder meer veel aandacht voor Ride for the Roses. Maar ook marketingkoning Jean-Paul Schaddé van Dooren en Bettine Clemens van Zeilschool Aalsmeer schuiven aan. Het programma ‘Halte Zwarteweg’ zendt de ene week een interview uit, de andere week muziek (rondom een wisselend thema). … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: