001 - Escaperoom aglemeen
Handbaldames Uithoorn zoeken versterking

Handbaldames Uithoorn zoeken versterking


Geplaatst op: 11 mei 2015

Het handbal dames 3 team van Legmeervogels zoekt versterking. Herintreders en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd langs te komen bij een training.

Het derde handbalteam van Legmeervogels is een enthousiast team, dat de combinatie van leuk spelen combineert met een goede teamgeest. In de wedstrijd wordt vol passie geprobeerd het uiterste uit de wedstrijd te halen. Daar buiten is het een gezellige groep die er samen wat leuks van maakt.

Door wat wisselingen heeft het team plaats voor nieuwe spelers. Daarbij wordt zowel gezocht naar nieuw spelers, als naar speelsters die na een paar jaar weer zin hebben in het handbalspel. Het team traint momenteel op woensdagavond vanaf 20:15 op het terrein van De Legmeervogels. Het speelt buiten wedstrijden op een doordeweekse avond. ’s Winters speelt het team wedstrijden op zondag in de zaal, thuis is dat de Scheg.

Het team vindt het leuk als geïnteresseerden een keer langs komen om te kijken bij de training. Aanmelding daarvoor of meer informatie kan bij legmeervogels@handbal.nl of op facebook Legmeervogels Dames 3, Legmeervogels handbal is ook te bereiken via telefoonnummer 0297-532751.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Handbaldames Uithoorn zoeken versterking

Het handbal dames 3 team van Legmeervogels zoekt versterking. Herintreders en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd langs te komen bij een training. Het derde handbalteam van Legmeervogels is een enthousiast team, dat de combinatie van leuk spelen combineert met een goede teamgeest. In de wedstrijd wordt vol passie geprobeerd het uiterste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: